Am hotărât să creăm aici o nouă serie interesantă de articole: #fărăreclamă. După cum îi spune și numele, aceasta aduce în atenția tuturor acele lucruri care merită să fie cunoscute, nu pentru că bine și bănos promovate, ci pentru că produsele respective sunt realmente bune. Așadar, astăzi discutăm despre cum poți alege un restaurant bun în București, un restaurant precum Arcade Cafe.

Testează cel puțin 3 feluri de mâncare și băutură

Atunci când vine vorba de un restaurant bun în București și nu numai, cel mai important aspect este și ar trebui să fie mâncarea. Recent, am vizitat Arcade Cafe și am consumat un cocktail Bizantine, o salată de rață și o porție de clătite cu Nutella și fructe proaspete.

Salata de rață a fost delicioasă: perfect pregătită carnea, savuros asezonată cu salată, roșii cherry, bacon crocant, avocado, brânză cu mucegai albastru, apio și cel mai bun dressing de muștar pe care l-am gustat în ultima vreme. Cocktailul a fost și el peste așteptări, iar clătitele tip american au fost dulci, bune și excelent preparate, cu fructe proaspete.

Citește și: 5 imagini…

Intimitate și frumusețe

Nu știu alții cum sunt, dar pentru mine intimitatea este importantă. Nu pot vorbi despre un restaurant bun în București dacă acel restaurant nu-mi oferă posibilitatea de a scăpa de zgomotul orașului măcar la ora mesei. La fel, dacă mesele sunt prea apropiate și aud conversația vecinilor, nu mă pot simți prea bine, indiferent cât de bună ar fi mâncarea.

La Arcade Cafe, grădina interioară te ajută să evadezi din București, iar vestea bună e că spațiul este curat, foarte frumos și verde. În plus, restaurantul mai are și altă terasă afară, dar și un spațiu interior, ceea ce înseamnă că ai posibilitatea de a alege exact unde vrei să stai.

Citește și: Pâine de casă…

Restaurant bun în București – apropierea de centrul orașului

Oricine trăiește în București știe că distanța și traficul sunt acele detalii importante care pot transforma rapid restaurantul tău preferat în fostul restaurant preferat. Asta se întâmplă pentru că, dacă schimbi adresa sau locul de muncă, e puțin probabil să mai vizitezi restaurantul din fostul tău cartier. Ai petrece, probabil, cel puțin o oră în trafic și nu cred să existe friptură care să merite claxoanele și efortul.

De aceea, un restaurant bun în București înseamnă un restaurant aflat aproape de centrul orașului. Nu pentru că nu există restaurante bune la periferie, ci pentru că pur și simplu e mai probabil ca unul din centru să fie mai ușor de recomandat celorlalți și mai ușor de ales la o întâlnire. Arcade Cafe se află în Centrul Vechi, pe Strada Smârdan 30.

Notă: #fărăreclamă – acest articol nu a fost sponsorizat și nu reprezintă o reclamă, ci este o recenzie onestă

How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.