Maria Nila a lansat Beauty Bags, o serie de gentuțe de călătorie create din plastic reciclat, pline cu produsele tale preferate de îngrijire a părului. 100% vegan. 100% reciclat.

Brandul Maria Nila a lansat o ediție limitată de gentuțe colorate, realizate din materiale 100% reciclate. Mai exact, este vorba despre PET-uri reciclate, transformate astfel într-un accesoriu fashion de călătorie. Fiecare gentuță este disponibilă în șase culori diferite, dedicată propriei game Care&Style de la Maria Nila. Sacoșele sunt sustenabile, fiind fabricate din 100% materiale reciclate. Fiecare gentuță conține patru produse, șampon și balsam – dimensiune normală și șampon și balsam – dimensiune de călătorie.

Citește și: 3 noutăți în materie de beauty

Silver Beauty Bag

Silver Beauty Bag conține șampon și balsam pentru păr blond, cu pigment violet și extract de mure. Produsele neutralizează nuanțele de galben din păr, pentru a crea nuanța perfectă de blond. În plus, aduc strălucire și rezistență structurii părului. Complexul Colour Guard protejează și menține culoarea părului vopsit.

Colour Beauty Bag

Colour Beauty Bag conține șampon și balsam pentru descurcarea ușoară a părului. Produsele sunt destinate părului colorat și hidratează intens părul, fiind utile împotriva electrizării. Extractul de rodie și complexul Colour Guard protejează părul și reduc estomparea nuanței, care se produce de obicei la spălare, coafare și la expunerea la soare.

Citește și: 5 sfaturi pentru păr vopsit

Repair Beauty Bag

Repair Beauty Bag de la Maria Nila conține șampon și balsam pentru părul uscat, deteriorat și tratat chimic. Produsele repară, hidratează în profunzime și combat electrizarea părului. Extractul de alge este un ingredient secret, care ajută părul să-și recapete rezistența naturală, hidratarea și strălucirea.

Volume Beauty Bag

Volume Beauty Bag conține șampon și balsam pentru volum care se îngroașă și adaugă volum părului fin, întărind în același timp structura firului de păr. Volumul și vitalitatea obținută se datorează mai ales vitaminei B5, un ingredient de înaltă calitate ce asigură rezultate de lungă durată.

Soft Beauty Bag

Soft Beauty Bag de la Maria Nila conține șampon și balsam pentru descurcarea și hidratarea părului. Produsele sunt destinate părului uscat, pe care îl înmoaie și îl hidratează. Uleiul de argan din compoziție întărește structura părului, reduce electrizarea și lasă părul moale și strălucitor.

Heal Beauty Bag

Heal Beauty Bag conține șampon și balsam pentru stimularea creșterii părului și prevenirea căderii acestuia. Ambele produse conțin piroctona olamină și aloe vera, pentru a trata și a preveni mătreața, dar și alte probleme la nivelul scalpului.

Produsele sunt disponibile exclusiv online pe www.marianila.com.

Beauty & Make-up

One reply to “Maria Nila a lansat Beauty Bags (P)”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.