Nu e mereu ușor să folosești extractele naturale în avatanjul tău. Fie că vorbim despre ceaiuri, suplimente alimentare sau cosmetice naturale, piața ne oferă multe posibilități, iar alegerea poate fi dificilă. Însă avem o veste bună pentru toate femeile interesate de produse cosmetice de calitate, folosite de celebrități, multifuncționale și disponibile la prețuri convenabile. Cosmeticele naturale și balsamurile Dr. PawPaw sunt disponibile acum pe www.biocart.eu și www.drpawpaw.ro la cele mai bune prețuri. Iar acestea pot fi reduse cu încă 20% pentru toate comenzile, la utilizarea codului FLAWLESS20.

REDUCERE DE 20% LA TOATE PRODUSELE

Biocart.eu a devenit rapid unul dintre colaboratorii flawless cu care ne mândrim și pe care ne bucurăm să-i sprijinim. Atât pentru că ei aduc în România cosmetice naturale de cea mai înaltă calitate, cât și pentru că țin cont de toate aspectele la comandă: au un site prietenos, cu toate informațiile necesare, game și produse diferite pentru nevoi diferite, iar odată primită comanda, experiența în sine este una de bucurie. Produsele sunt livrate împachetate frumos, cu toate datele și instrucțiunile de care ai nevoie. Pentru că ne-am îndrăgostit de produsele lor, mai ales de balsamurile multifuncționale Dr. PawPaw, le-am propus celor de la Biocart.eu un parteneriat, care să includă o reducere de 20% pentru toate cititoarele flawless.

Acum poți să comanzi brandurile tale preferate de pe www.biocart.eu cu 20% reducere. Tot ce trebuie să faci este să folosești codul FLAWLESS20 după adăugarea în coș a produselor preferate.

Dr. PawPaw, balsamurile multifuncționale de care ne-am îndrăgostit

Am descoperit acest site târziu, abia după ce am testat balsamurile multifuncționale Dr. PawPaw. După această experiență, ne-am dat seama că nu putem vorbi despre cosmetice naturale fără să includem produsele Dr. PawPaw. Le recomandă atât calitatea de top, cât și faptul că sunt extrem de ușor de folosit. Preferatele noastre sunt balsamurile colorate, pentru că ele pot fi folosite ca ruj, blush, contur, bronzer și eye shadow, în funcție de culoare, de starea de spirit și de ideea de machiaj.

Balsamurile multifunționale Dr. PawPaw au la bază extractul de papaya, fiind extrem de eficiente în îngrijirea și tratarea pielii. Papaina, conținută de fructul de papaya stimulează refacerea pielii. În compoziție regăsim și alte ingrediente naturale, ca aloe vera și uleiul de măsline. Așadar, aceste cosmetice naturale sunt ideale nu doar pentru machiaj și pentru hidratarea buzelor, ci și pentru a trata pielea sensibilă, iritată și zonele în care pielea este în general foarte uscată.

Produsele Dr. PawPaw se adresează tuturor tipurilor de piele și sunt folosite și promovate de celebrități precum Emma Watson și Chloe Moretz pentru efectele lor benefice. Să vă mai spunem că sunt și aprobate PETA (cruelty-free și vegane), ori că nu conțin parfum?

Alte branduri de cosmetice naturale disponibile pe Biocart.eu

Știm că fiecare dintre noi este diferit și că, atunci când vine vorba de alegerea de cosmetice naturale și produse de îngrijire, și preferințele noastre sunt diferite. Așa că am ales și alte 3 branduri de la Biocart.eu despre care credem că ar trebui să știți mai multe:

Ayumi este un brand natural de îngrijire a pielii, inspirat din tradițiile străvechi ale Ayurveda. Produsele sunt create după conceptele medicinei holistice, produse cu pasiune în UK și certificate atât vegan-friendly (respectând principiile vegane), cât și cruelty free (toate produsele sunt create fără testări pe animale). În schimb, toate produsele Ayumi sunt testate dermatologic: gama Neem este ideală pentru tenul gras, gama Lemn de Santal este recomandată pentru tenul sensibil, iar gama Turmeric este ideală pentru tenul normal-uscat.

Kilig este un brand atipic de cosmetice naturale din Lituania, cu 30 de ani de experiență în industria de skincare. Numele brandului provine din limba filipineza și descrie o stare bruscă de bucurie, iar fiecare produs este creat pentru a respecta acest concept. Produsele au în compoziție ingrediente naturale, care transformă rutina zilnică de îngrijire într-o experiență plăcută. Acestea sunt ideale pentru toți cei expuși unui ritm de viață activ si intens. Preferata noastră este gama anti-poluare, recomandată pentru femei care trăiesc sau lucrează în marile orașe și în zone cu poluare intensă.

Naobay este un alt brand de renume disponibil pe www.biocart.eu. Acesta propune produse organice și certificate ECOCERT, cu ambalajele sustenabile, reciclate și reciclabile. Gama DETOX de la Naobay este special creată pentru doamnele active din mediul urban, acestea din urmă fiind expuse zilnic la poluare, praf și stres. Toate produsele Naobay au rolul de a elimina impuritățile, de a hidrata în profunzime și de a lupta împotriva radicalilor liberi.

Beauty & Make-up

5 Replies to “Cosmetice naturale cu 20% reducere”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.