Primăvara înseamnă întotdeauna înnoire și frumusețe. Chiar dacă 2020 a început cu vești destul de triste și cu o epidemie care a făcut înconjurul lumii, frumusețea există, este parte din viața noastră și va continua să ne ajute să devenim mai buni. De aceea, am ales să scriem un material dedicat noutăților în materie de beauty, ușor de testat și care ne pot aduce ușor zâmbetul pe buze. Printre acestea se numără și produsele unei companii românești cu care ne mândrim în toată lumeaa.

Gerovital Beauty, gama de machiaj a companiei Farmec

Am crescut alături de Farmec, iar mamele, mătușile și bunicile noastre foloseau cu mândrie produsele lor. Mai târziu, am început și noi să le urmăm exemplul, iar astăzi folosim aceste produse de top, care au ajuns recunoscute și la nivel mondial.

Gama Gerovital Beauty acoperă toate necesitățile unui machiaj complet și include, într-un mix generos de nuanțe și texturi, cu un ambalaj elegant, produse pentru ten, ochi, buze și obraji. Mai mult decât culoare, produsele Gerovital Beauty conțin ingrediente active ce hidratează, matifiază, oferă protecție și rezistență îndelungată.

În plus, au și niște reduceri fantastice AICI.

Citește și: Farmec, primul producător…

Tratament facial pe bază de cafeină, de la FOREO

Am descoperit relativ târziu produsele FOREO, dar n-am mai renunțat la ele de atunci. Fiecare recomandare și lansare mă bucură, iar tenul meu se bucură și el.

FOREO propune un nou tratament facial în această primăvară, tratament care poate fi realizat chiar acasă, cu ajutorul dispozitivului facial UFO și a maștii inteligente ShimmerFreak, pe bază de cafeină. Formula specială a măștii are la bază ingrediente active puternice care ilumineaza instant aspectul cearcănelor, oferă fermitate pielii și uniformizează și reîmprospătează aspectul zonei sensibile din jurul ochilor.

Citește și: FOREO oferă… 

Maria Nila continuă campania de caritate Save the Rhino

Drept este că nu vorbim despre o lansare de produs, dar acest articol este despre noutăți în materie de frumusețe. Iar asta înseamnă și grijă pentru lumea din jurul nostru. Maria Nila demarează o campanie de caritate în jurul unui accesoriu aparent banal: punga de hârtie naturală. Această campanie își propune să crească conștientizarea pentru speciile de animale pe cale de dispariție în rândul amatoarelor de produse de îngrijire și beauty. Maria Nila va dona costul fiecărei sacoșe distribuite pentru această cauză, iar anul acesta va sprijini The Perfect World Foundation pentru protejarea rinocerilor.

#beauty #Foreo #MariaNila #GerovitalBeauty

Beauty & Make-up

2 Replies to “3 noutăți în materie de beauty”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *