Noua colecție de primăvară-vară de la Londë Studio a fost creată special pentru toate femeile care își doresc să poarte piese romantice din materiale ultra-ușoare, comode la fiecare pas. În plus, mai ales dacă vorbim despre rochii, aceste piese te fac să te gândești la vacanțe însorite și povești de dragoste la malul mării. Noua colecție pune accentul pe o serie de piese versatile, în texturi și volume diverse care trimit la universul streetstyle-ului. Din toate aceste piese superbe, am ales 3 rochii ideale în primăvara lui 2020, de la Londë Studio.

Rochie cu efect capă Londë Studio

Vorbim despre rochii de primăvară sau despre cape și alte piese originale? Despre ambele. Rochia cu efect capă îți va asigura o apariție exotică, dar și un plus la capitolul confort. Croiala lejeră te va ajuta să te simți mereu bine, iar materialul este perfect pentru zilele însorite de primăvară.

Citește și: Colecția Ipekyol…

Rochie Pinna crem Londë Studio

Nu putem vorbi despre sezonul de primăvară vară fără să luăm în considerare și acele rochii jucăușe, în culori pastelate, perfecte pentru o Lolita modernă. Rochia Pinna crem are o croială perfectă și un material ușor, fiind perfectă și primăvara, dar și vara. În plus, se închide cu fermoar, pentru un plus de rapiditate și confort, dar și pentru a asigura o siluetă flawless.

Rochie midi Londë Studio

Croiala acestei rochii midi o face perfectă pentru toate zilele în care îți dorești să porți ceva lejer și extrem de comod, fără să renunți însă la feminitate și edge. Creată din bumbac 100%, se închide în față cu nasturi clasici și accente wow: pliuri asimetrice, a la anii ’30. În plus, când vine vorba de rochii superbe, nu poți da greș dacă optezi pentru o variantă midi.

Citește și: Alexandra Calafeteanu…

Descoperă și tu noua colecție, exclusiv online, pe www.londestudio.com. Simple, dar sofisticate, cu accente rebele și atrăgătoare, piesele Londë Studio îți vor aduce un plus de frumusețe în garderobă.

Fashion & Accessories

One Reply to “3 rochii ideale în primăvara lui 2020, de la Londë Studio”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *