Izolarea care a fost impusă de începutul pandemiei COVID-19 a însemnat, pentru mulți dintre noi, o mică încercare de echilibru. Constrânși să rămânem acasă, fie de propria decizie, fie de lege, ne-am trezit fără multe lucruri mici, care ne ajutau să ne menținem buna dispoziție. Asta nu înseamnă însă că ar trebui să cădem in depresie, nici c-ar fi bine să mâncăm mai mult, să consumăm mai mult alcool, ori să cădem în păcatul teoriilor conspirative. E bine să ne dăm seama că izolarea reprezintă un test de echilibru interior, pe care îl putem trece cu normalitate și cu mici plăceri. Printre acestea se numără și două cocktailuri perfecte pentru o după-amiază în carantină.

Pentru a păstra ideea de echilibru, ambele cocktailuri sunt light, înlocuind ingredientele prea grele sau prea dulci cu unele mai ușoare. Alcoolul rămâne folosit în cantități decente, cât să provoace unul – două gânduri indecente.

Citește și: Cum să faci cocktailuri Mimosa

Maracuja Whiskey Sour

Ingrediente:

20 ml sirop light de fructul pasiunii (maracuja)

20 ml suc proaspăt de lămâie sau lime

60 ml whiskey

Se amestecă într-un shaker și se servește cu o felie de lămâie sau lime. Este unul dintre cele mai bune cocktailuri, ideal pentru doamnele care nu reușesc să se bucure de gustul de whiskey sec.

Puteți urmări aici un video cu rețetele:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Flawless.ro by Alexandra (@instaflawless.ro) on

Pina Colada Light

1 parte rom. Noi am folosit rom cu aromă de cocos de la Special Drinks, pentru un plus de savoare, dar puteți opta și pentru varianta clasică.

1 parte lapte de cocos (light)

3 părți suc proaspăt de ananas

Se amestecă într-un shaker și se servește cu gheață. Pina Colada este unul dintre cele mai savuroase cocktailuri de vară, iar această rețetă nu include frișcă, nici sirop și este mai prietenoasă cu silueta noastră din izolare. Nu uitaț să serviți cu o cireașă confiată și o bucată de ananas!

Citește și: Cocktailuri pentru fete cuminți…

How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *