Ipekyol, brandul de fashion renumit pentru modul armonios în care combină elementele clasice cu cele contemporane, lansează o nouă linie primăvară-vară 2020. Colecția, care poate fi descoperită în exclusivitate pe Solmar-shop.ro, marchează trecerea spre sezonul călduros cu numeroase contraste de culori, forme și atitudini.

Flawless și mai feminin ca oricând, noul design vestimentar îmbrățișează influențele din natură și armonizează polarități: feminin și masculin, clasic și modern, puternic și vulnerabil, geometric și fluid, armonios și hipnotic.

Ca să afli trendurile propuse, citește despre colecție mai jos:

Look-ul dominant – o odă adusă minimalismului

Noua colecție mizează pe cartea simplității și a minimalismului. Femeia conturată de liniile vestimentare Ipekyol recunoaște valoarea modernismului și pune în complementaritate distinctul negru cu numeroase nuanțe pale.

Simplitatea este promovată și prin albul care domină anumite ținute, element cheie pentru un look seren și care parcă nu implică mult efort.

Tipare abstracte pentru ținute contemporane

Fustele și rochiile cu modele abstracte oferă un touch modern și oarecum parizian, combinând diferite materiale și croieli, în același timp. Iar sandalele cu tocuri sculpturale vin să completeze aceste ținute cu un ușor aer futurist.

Influențele safari și ținutele din satin – comebacks surprinzătoare

Ceva ce nu găsești atât de des la colecțiile vestimentare este ocazia de a-ți exprima spiritul sălbatic și de a experimenta cu ținute safari, deghizate sub forme urbane. Sunt aduse împreună și armonizate nuanțele pământii și modelele inspirate din natură, ca tu să obții ținute cu atitudine.

Totodată, colecția ne transportă în era anilor ‘90, numai că reinterpretați – satinul se reîntoarce pe catwalk și este combinat cu nuanțe neutre și croieli moderne. Poate că este cea mai bună ocazie să te bucuri de o ținută fină și confortabilă în același timp.

Terapie prin culori

Dominată de culorile naturii (pe lângă binomul alb-negru), colecția Ipekyol primăvară-vară 2020 creează ținute pure și estetice și prezintă linii simple și modern-romantice, pentru femeia contemporană.

Culorile calde și siluetele fluide vor lua cu asalt în curând străzile orașului. Nuanțele olive și kaki, tonurile bej și maro, alături de tente șofran/galben/portocaliu vin să completeze tabloul naturii – verdeața, pământul și soarele, toate regăsite subtil în culorile acestei linii.

Nici accesoriile nu deviază de la regulă, cu gențile din fir de pai și nuanțe bej-închis și ocru.

Inspirată de strălucirea sezonului cald și de tonurile naturii, Colecția IPEKYOL Primăvară-Vară poate fi descoperită pe Solmar-Shop.ro

Fashion & Accessories

3 Replies to “Ce aduce nou colecția IPEKYOL primăvară/vară 2020: descoperă universul contrastelor în fashion”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *