Andrei Popa sau Hipster Jesus, unul dintre concurenții Top 10 MasterChef, ne convinge să mâncăm la PAROL Art Concept Bistro din București. El oferă mai mult decât o bogată experiență în bucătăria americană pentru că presară un pic de dragoste pentru arta culinară în fiecare preparat. Andrei a dat dovadă de pricepere și disciplină în cadrul MasterChef, iar acum și-a propus să ne încânte cu preparate deosebite și un concept special, în inima Capitalei.

Despre locație

PAROL Art Concept Bistro și-a deschis porțile într-o casă boierească din centrul Bucureștiului, pe strada Popa Nan. Restaurantul se mândrește cu o serie de încăperi luminoase care pot găzdui 47 de persoane dornice să deguste preparatele lui Andrei. Decorul PAROL este retro-smart, perfect adaptat spațiului casei de la 1900. O serie de piese superbe de mobilier vintage, de colecție, pun în valoare frumusețea locației și o ajută să-și spună povestea. Printre ele se numără și un patefon Belle Epoque, perfect funcțional, care te va ajuta să te bucuri de o adevărată serată interbelică în 2020.

Despre mâncare

Există nenumărate feluri de mâncare în București, unde restaurantele se întrec în a satisface gusturi foarte diferite. Însă nu orice fel de mâncare poate fi denumit preparat. Încă și mai puține pot fi denumite “hrană”, în adevăratul sens al cuvântului. Andrei Popa și-a propus să încânte oaspeții PAROL Art Concept Bistro cu hrană adevărată, adică cu o serie de preparate gustoase care oferă savoare și confort într-o atmosferă superbă.

În meniu vei găsi ușor burgeri, quesadilla, paste, sandvișuri, salate, gustări, ronțăili, sosuri și deserturi delicioase, precum Parol că-i de vis, adică banana bread servita cu sos de ciocolată albă și cafea și Papanași trași în țeapă: papanași apatisanți, serviți pe frigăruie cu dulceață și iaurt cu miere și cimbru. Cimbrul este detaliul atipic și extraordinar al acestui deliciu creat de Andrei Popa.

Declarații

Andrei Popa se mândrește să conducă bucătăria PAROL și recunoaște că MasterChef i-a deschis ușa către o bucătărie profesională, unde poate demonstra și pune în practică talentul său, dar și noile idei culinare. “Sunt hotărât să vă arăt că tocmai această pasiune și determinare reprezintă rețeta de succes în bucataria PAROL. Pregătiți-vă simțurile pentru preparatele și conceptul pe care PAROL Art Concept Bistro are să vi le ofere,” spune Andrei.

Photo: Antonio Socea
Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *