Trebuie să mărturisesc că îmi vopsesc părul de foarte mult timp. Blond, roșcat sau negru, albastru sau mov, părul meu a trecut alături de mine prin schimbări emoționale, culturale și de stil. Mulți îmi vor spune că exagerez, dar eu știu că starea și culoarea părului este importantă. Foarte importantă. Îmi doresc să îmi vopsesc în continuare părul, ca el să mă ajute să-mi văd în oglindă emoțiile, aventurile, evoluția. Vreau să am un păr vopsit sănătos, strălucitor și rezistent.

Însă nu a fost mereu ușor să obțin acest lucru. Am cheltuit mulți bani, am petrecut mult timp la coafor, am făcut multe greșeli. Totuși, dacă vrei să ai și bucle sănătoase, și păr vopsit, trebuie să privești toată călătoria drept o investiție în viitor. Dacă iau în calcul sumele pe care le-am investit și rezultatul de azi, recunosc că nu îmi pare rău. Cu toate acestea, astăzi știu și că există câteva trucuri simple și utile, care te pot ajuta să-ți menții culoarea și strălucirea părului, fie el și vopsit.

5 sfaturi pentru păr vopsit – ce poți să faci acasă

  1. Nu-ți spăla părul prea des

Nu, nu susțin că ar trebui să nu te speli la timp, ci doar că nici să exagerezi nu e bine. Șamponarea excesivă a părului îl va usca și îl va face să-și piardă strălucirea. Unde mai pui că și culoarea se va duce mai repede.

  1. Lasă-ți părul să se usuce natural

Măcar din când în când, renunță la uscător. Și la placă. Căldura emanată îți va face părul să se aranjeze mai ușor pe moment, dar și să-și piardă sănătatea și strălucirea în timp.

  1. La nevoie, ia vitamine

Nu uita că frumusețea începe din interior! De multe ori, părul fragil și casant nu este doar o problemă de look, ci chiar una de sănătate. Dacă ai îndoieli, consultă un medic sau un farmacist.

5 sfaturi pentru păr vopsit – ce poți on the go

  1. Renunță la orice serviciu nepotrivit

Indiferent cât de simpatic e hairstylistul tău, ori cât de bine te înțelegi cu el, pune-ți câteva întrebări. Cum arată părul tău de când ai schimbat salonul? Mai bine sau mai rău?

  1. Folosește produsele potrivite

Uneori, folosim anumite produse dintr-un capriciu sau altul. Însă deși nu pare foarte important, produsele pentru păr vopsit chiar sunt diferite de cele normale și ar trebui folosite dacă îți colorezi părul.

Eu recomand gama Luminous Color de la Maria Nila, pentru că păstrează și protejează culoarea părului vopsit. Mi se pare și că oferă un aspect neted și strșlucitor și sunt ușor de găsit în magazinele profihairshop și online pe profihairshop.ro.

Beauty & Make-up

3 Replies to “5 sfaturi pentru păr vopsit: despre strălucire și rezistență”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *