Lidia Buble a lansat o nouă piesă despre dragoste și vulnerabilitate: “INTENS”. Compusă de către Vlad Octavian Lucan alături de Alexandru Ioan Pelin, Radu Duminică, Mario Roberto Stoica, “INTENS” descrie pasiunea, dragostea, vulnerabilitatea, dar și dorința arzătoare pe care o femeie o simte atunci când iubește.

„Tu ai aprins în mine un lucru nefiresc, de te văd în zece nuanțe de intens și te doresc,” acestea sunt versurile ce evidențiază intensitatea celor mai ascunse trăiri ce iși fac loc în sufletul cuiva. 

Cu o poveste cinematografică regizată de către NGM și filmată în fosta reședință a lui Nicolae Ceaușescu, videoclipul dezvăluie o Lidia cum nu am mai văzut până acum. Captivă în propriile sentimente și gânduri ce se duc numai către el, artista încearcă să evadeze pentru a se regăsi pe sine.

Citește și: Răzvan Popovici…


“Pentru mine începutul de primăvară e INTENS. E prima piesă dintr-o serie incredibilă de cântece cu parfum de hit. Despre tandrețe, despre nevoia noastră de a fi ocrotite, salvate, iubite și apreciate. Despre nostalgii, doruri și așteptări. Despre toate astea în 200 de secunde intense.”

Lidia Buble
Lidia Buble, fotografiată de Elena Cornila (SYNC STUDIO)


Anul trecut, artista a cucerit publicul cu hitul cu vibe-uri latino „La Luna” pentru care a colaborat cu Jay Maly și Costi, apoi a lansat  „Cu ochii ăia verzi”, o baladă romantică și sensibilă, pentru cei timizi care s-au îndrăgostit inevitabil de cineva, dar care rămân totuși neobservați. În urma cu cinci luni, Lidia Buble și Vunk au făcut echipă pentru „Vino, du-te”, single de succes ce și-a făcut loc în playlist-ul radiourilor chiar înainte de lansare.

Citește și: EMAA…

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *