EMAA este o tânăra care iubește muzica, dar și conexiunea cu oamenii care o inspiră. După colaborări diferite, și foarte speciale, cu Silent Strike, Deliric, BAB, Armies și The Motans, EMAA și-a propus să ne surprindă cu noi proiecte atutentice. Am stat de vorbă cu ea pentru a afla mai multe despre ele, dar și despre ce înseamnă o carieră în muzică în România lui 2020. Vă invităm să citiți un nou interviu flawless.

Prima dată când am ascultat piesele tale m-am gândit că soundul lor e altfel, că e autentic. Ce te inspiră?

Încerc să fiu atentă și să țin cont de starea pe care o am atunci când compun, oricare ar fi ea. Atât eu, cât și persoana cu care lucrez. Desigur, contează foarte mult să existe o chimie, muzicală mai ales, cu cel/cea care produce. Dacă ești relaxat, inspirația vine.

Muzica e un proces continuu. Îmi dă un sentiment foarte plăcut, o senzație că fac ce trebuie.

EMAA

Când a apărut muzica în viața ta și când ți-ai propus să te dedici ei în întregime, în stilul care acum te caracterizează?

E un proces continuu. E ca și când fac asta dintotdeauna. Nu e neapărat o decizie, ci mai degrabă un instinct, care odată pus în practică, materializat, îmi dă un sentiment foarte plăcut, o senzație că fac ce trebuie.

Știu că ai colaborat cu Silent Strike, Deliric, BAB, Armies și, de curând, cu The Motans? Care dintre aceste colaborări te-a influențat cel mai mult și de ce?

Legătura stabilită cu omul contează mai mult decât colaborarea în sine. Atunci când se creează la comun, se întâmplă o chestie tare specială, diferită, de fiecare dată. Experiențele nu pot fi comparate, sunt unice toate, mai ales când ies foarte bine. 🙂

Citește și: Gino Manzotti…

Ce alți artiști te-ar tenta la o colaborare viitoare și la ce piese noi ne putem aștepta pe viitor?

Toate acestea sunt surprize, urmează foarte multe chestii speciale.

Dacă ai putea bea o cafea alături de un mare artist, indiferent de domeniu, de epocă sau de stil, pe cine ai alege?

Prince.

Îmi plac multe lucruri, de la înot la alpinism, la dans, plimbări peste tot, cât se poate de multe locuri noi, constant. Locurile și oamenii noi mereu inspiră.

EMAA

Care sunt pasiunile tale și cât timp le dedici? Te inspiră ele și la nivel muzical?

Evident. Îmi plac multe lucruri, de la înot la alpinism, la dans, plimbări peste tot, cât se poate de multe locuri noi, constant. Locurile și oamenii noi mereu inspiră.

Anul 2020 a fost unul problematic pentru mulți dintre noi. Cum ai trăit perioada de izolare și cum trăiești perioada de acum?

Nu e mare diferență, am păstrat cam același regim de activitate. Ce lipsea atunci, lipsește și acum: concertele și întrunirile mari cu oamenii.

Citește și: Alexia…

Și-a pus în vreun fel amprenta această perioadă și asupra muzicii pe care o creezi?

Posibil, nu conștient neapărat.

Ce speri să descoperi în muzică și altfel, la nivel profesional, pe viitor?

Încerc să nu anticipez prea mult, dar sper că oamenii au să simtă mereu ce fac și că eu, la rândul meu, n-am să pierd “conexiunea”.

Dacă ai avea în fața ta o fată flawless care îți ascultă muzica și care se regăsește în ea, ce i-ai spune?

Mhm… Mulțumesc!

Lifestyle & Leisure

2 Replies to “EMAA: Locurile și oamenii noi mă inspiră în muzică – interviu flawless”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *