Vara este anotimpul preferat al multora dintre noi, pentru că vara avem parte de mai mult timp liber, mai multă distracție și cele mai faine vacanțe. Însă vara asta poate însemna chiar mai mult, pentru că acum devine și anotimpul în care îți poți schimba rutina de îngrijire a pielii cu ajutorul device-ului FOREO UFO 2 și iți poți alege cadoul perfect de vară – LUNA play sau ISSA play. Da, vorbim despre o nouă campanie de vară cu multe cadouri, marca FOREO.

FOREO a creat o campanie de vară cu multe cadouri

Brandul suedez FOREO vine în întâmpinarea ta cu una dintre cele mai noi inovații ale sale, UFO 2. Acest aparat te va ajuta să ai parte de tratamentul facial preferat în doar 2 minute. În plus, FOREO a pregătit o campanie de vară cu multe cadouri, campanie care te ajută să-ți alegi un cadou special. Indiferent dacă alegi LUNA play sau ISSA play, te vei bucura de o experiență extraordinară.

Pielea noastră nu este doar cel mai mare organ, ci și unul dintre cele mai complicate. În timp ce o mare parte din piele este acoperită, de obicei, de haine, lucru care îi oferă un plus de protecție împotrivă factorilor externi, pielea feței rămâne expusă. De aceea, rutina de vară pentru îngrijirea pielii feței ar trebui să se refere mai mult la hidratare, hrănire, dar și la reîmprospătarea tenului prin răcirea lui.

Vestea bună este că acum poți obține toate aceste lucruri cu un singur instrument – UFO 2. Vorbim despre un dispozitiv facial inteligent ce oferă un tratament facial potrivit în doar 2 minute, cu rezultate imediate. Termoterapia oferă încălzire, care pregătește pielea pentru a absorbi ingredientele măștii în cele mai adânci straturi, lăsând-o hidratată și hrănită.

De fapt, beneficiile UFO-ului sunt dovedite clinic – utilizarea acestui dispozitiv crește nivelul de umiditate cu 126% și păstrează efectul până la 6 ore. În plus, 78% dintre utilizatori au remarcat că au o piele hrănită, care se simte semnificativ mai moale la atingere. Profitând de această campanie de vară cu multe cadouri, te poți bucura atât de efectele utilizării UFO-ului, cât și de beneficiile celuilalt dispozitiv ales.

Citește și: FOREO…

Tu ce alegi?

Singura întrebare rămâne, de fapt,ce iți dorești mai mult când vine vorba de această campanie de vară cu multe cadouri de la FOREO: LUNA play sau ISSA play? Dacă vreu un plus la capitolul îngrijirea pielii, atunci ar trebui să iei în considerare LUNA play. Peria sa cu 2 zone va oferi pielii tale o curățare sonică și îți va lăsa tenul absolut superb, ajutându-te să previi problemele comune ale pielii. De asemenea, are un design colorat și distractiv care te va ajuta să te bucuri și mai mult de vară.

Pe de altă parte, dacă ești în căutarea celor mai bune device-uri din ambele lumi – îngrijirea orală și îngrijirea pielii – atunci alegerea ta ar trebui să fie un dispozitiv ISSA. Nu numai că vei avea un dispozitiv ideal pentru tratamente faciale, dar vei primi în plus și unul pentru zâmbetul tău. Această periuță de dinți inovatoare, blândă, dar durabilă este unul dintre acele dispozitive pe care ți le-ai dori să le ai cât mai curând. În plus, este mai frumoasă decât orice altă periuță de dinți electrică.

Tu ce alegi?

Citește și: Cea mai…

Beauty & Make-up

3 Replies to “FOREO: campanie de vară cu multe cadouri”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *