Luna august anunță sfârșitul verii și, odată cu ea, se termină și perioada noastră preferată de distracție, zile libere și însorite. Însă nu toate vacanțele trebuie să se încheie, ba chiar este recomandabil să păstrăm vara în suflet și lunile următoare. Și ce modalitate mai bună de a păstra soarele în inimi avem, decât bucurându-ne de o serie de produse noi de înfrumusețare, perfecte pentru a prelungi vacanța? Da, aducem un pic de strălucire pe piele, dar și în inimi, cu următoarele 3 produse:

Parfumul Angel Gold de la Victoria’s Secret

Acesta este cel mai nou produs din colecția de parfumuri Angel Fine a celebrului brand de lenjerie intimă Victoria’s Secret. Angel Gold, conform comunicatului trimis de companie, este mai mult decât un parfum, este o adevărată constelație orbitoare de fructe strălucitoare și aur. Parfumul are o aromă veselă și sclipitoare, cu note de bergamotă, gardenie, mosc și un strop de… aur. Angel Gold este o apă de parfum promițătoare prin notele proaspete și elegante și poate fi cumpărat din magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City sau online de pe www.victoriassecretbeauty.ro.

Primul dintre aceste produse noi de înfrumusețare ideale pentru a păstra vara în suflet are un preț ce variază de la 90 lei – 7 ml până la 360 lei – 100 ml.

Citește și: FOREO…

Finish Primer 2 in 1 Artistry Studio Shanghai Edition

Amway a lansat un produs realmente strălucitor, pe numele lui Finish Primer 2 in 1 Artistry Studio Shanghai Edition. Vorbim despre un primer cu efect de iluminare a tenului, ideal atât pentru un look clasic, cât și pentru unul îndrăzneț. Inspirat de strălucirea țesăturilor luminoase din mătase din Shanghai, acesta oferă o strălucire vizibilă pielii. Particulele mătăsoase din compoziție ajută pielea să rămână netedă, strălucitoare și uniformă și o pregătește pentru aplicarea fondului de ten lichid. Nu puteam să vorbim despre produse noi de înfrumusețare fără a menționa acest primer!

Artistry Studio Shanghai Edition 2 in 1 Perfecting Glow Primer

Formula lui inovatoare este îmbogățită cu rodie Nutrilite ™ – care ajută la neutralizarea factorilor de stres urbani precum poluarea. Primerul este disponibil pe www.amway.ro la 179 lei.

Citește și: Ce este…

ECO THERAPY REVIVE de la Maria Nila

Nu puteam să aducem în discuție o serie de produse noi de înfrumusețare fără să discutăm și despre ECO THERAPY REVIVE, o gamă sustenabilă de produse de îngrijire a părului de la Maria Nila. Cele trei produse care fac parte din această gamă compun un adevărat regim de îngrijire a părului în 3 etape. Adică curățare prin tehnica micelară a șamponului, hidratare cu aloe vera (balsam) și revigorare cu proteine botanice (masca). Gama ECO THERAPY REVIVE are un parfum proaspăt de castravete verde, nectar de piersică și pere. În plus, este bine să știți că produsele Maria Nila sunt 100% vegane,  netestate pe animale și nu contin sulf sau parabeni.

Produsele Maria Nila sunt disponibile în exclusivitate în magazinele XpertBeauty și pe www.xpertbeauty.ro la următoarele prețuri: șampon – 129 lei, balsam – 134 lei și mască – 139 lei.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *