Flavia Barbu este un creator de conținut din România care nu se teme să aducă în online multe dintre aspectele personale din viața ei offline. De la hainele pe care le poartă și până la prima menstruație, Flavia dezbate subiecte cotidiene într-un mod frumos și original. Autenticitatea i-a adus peste 600.000 de fani pe TikTok și peste 173.000 de abonați pe YouTube. Știm că în spatele acestor cifre se ascunde multă muncă și multă dedicare, așa că am decis să stăm de vorbă cu Flavia pentru a afla mai multe despre ea.

Vă invităm să citiți un nou interviu flawless, de data asta cu Flavia Barbu, unul dintre cei mai faini creatori de conținut din România.

Cum a început povestea ta pe TikTok și de ce ai ales să faci asta?

Hello! Povestea mea a început odată cu instalarea carantinei, când am descoperit frumusețea acestei platforme.

Cât de mult a durat să ajungi la peste 600.000 de fani și cum vrei să mergi mai departe?

A durat cam fix un an. În iulie anul trecut făceam 100.000, iar în iulie anul acesta am făcut 600.000.

Citește și: Andreea Corb…

Ai și un canal de YouTube foarte cunoscut. Ce tip de conținut preferi: TikTok sau YouTube?

Da, am facut canalul de YouTube în 2018. Iubeam să creez continut pt YouTube, însă acum am luat o pauză ca să mă regăsec. Deocamdată, prefer TikTok, însă îmi doresc să mă reîntorc și pe YouTube. E prima mea iubire. :))

Care sunt diferențele importante între cele două platforme, din punctul tău de vedere?

Din poziția de content creator, munca e mai asiduă pe YouTube, însă, cel puțin, e răsplătită. Diferența este că pe YouTube ai mai mult timp de desfășurare, așa că, dacă ai ceva cu adevărat important și complex de povestit, o poți face acolo, chiar dacă TikTok a dezvoltat această funcție cu videoclipuri de 3 minute. În schimb, pe TikTok fiind doar short clips, nu te plictisești niciodată.

Vreau să nu ne mai sperie termenul de “educație”.

Flavia Barbu

Știu că ai fost foarte deschisă atât în ceea ce privește intervențiile estetice pe care le-ai făcut, cât și referitor la părerile tale despre educația sexuală. Crezi că este importantă autenticitatea în online?

Sigur că da, vreau ca lumea care mă urmărește să știe prin ce trec. Deocamdată, mi-am făcut doar mezoterapie, o procedură minim-invazivă, care m-a ajutat în lupta mea cu problemele cu tenul. Însă, dacă ar fi să-mi fac o intervenție care să modifice un aspect al corpului sau feței mele, cu siguranță aș menționa acest lucru. Cât despre educația sexuală, m-am implicat imediat în acel proiect, pentru că vreau să nu ne mai sperie termenul de “educație”.

Citește și: Leoo Dumitru…

Fiindcă tot a venit vorba despre părerile tale, spune-mi care sunt preferințele tale în materie de muzică, filme și lectură.

De când nu am mai primit o astfel de întrebare… Ei bine, în ceea ce privește muzica, ascult cam orice, playlistul meu se concretizează în funcție de ce aud pe TikTok. :))

Filme? Sunt înnebunită după comedii, fantasy-uri și filme de acțiune. În trecut, îmi plăceau filmele de dragoste, dar gusturile se mai schimbă. Iar cartea pe care o recomand cu mare căldură este “Jurnalul Annei Frank”.

Nu putem vorbi despre preferințe fără să vorbim despre vacanța ideală. Ce țară vrei să vizitezi și de ce?

Mi-ar plăcea tare mult să vizitez Portugalia, poate chiar aceasta va fi următoarea destinație!

Viitor pe TikTok sau altceva pe viitor? Care sunt planurile tale?

Pe viitor, plănuiesc să rămân în online, însă mai am și planuri pe lângă. E bine să ai mereu un as în mânecă. 😊

Ce îți dorești să se întâmple până la finalul lui 2021 și unde te vezi anul viitor?

Până la finalul lui 2021, îmi doresc să ajung la 1.000.000 de urmăritori pe TikTok și, dacă nu cer prea mult, 200.000 pe YouTube. Anul viitor, la alt nivel, cu siguranță. De abia aștept!

Ce sfaturi i-ai da unei fete flawless, care își dorește să aibă parte de succes pe TikTok?

Fii tu însăți, dar fii constantă, astfel vei ajunge unde îți dorești!

Fun & Games

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.