Anul trecut, FOREO a sărbătorit Ziua Internațională a Femeii cu o campanie originală, care ne-a provocat să scriem povești despre femeile care ne-au influențat viața într-un mod pozitiv. O ocazie perfectă de a sărbători feminitatea și puterea la feminin, mai ales că FOREO premia cele mai faine povești cu o serie de cadouri, trimise special pentru femeia căreia îi era dedicată povestea. FOREO arată recunoștință pentru 1.000 de femei minunate, care susțin alte femei, și anul acesta. Pentru că da, FOREO sărbătorește Ziua Internațională a Femeii 2021!

Cum sărbătorește FOREO Ziua Internațională a Femeii

După succesul de anul trecut, când aproape 16.000 de femei au participat la campania FOREO, centrul suedez de inovare a anunțat o campanie FOREO Wonder Woman pentru anul 2021. Brandul sărbătorește femeile care susțin și inspiră alte femei, pe acelea care aleg schimbe lumea în bine cu forța, curajul, optimismul, inteligența și bunătatea lor. Femeile puternice susțin alte femei și sunt susținute de alte femei. Prin urmare, FOREO întreabă: „Cine te-a inspirat să ai o viziune pozitivă asupra vieții tale, cine te-a motivat să mergi înainte? Cine este pentru tine Wonder Woman?”

De ce ar trebui să împărtășim poveștile despre femeile puternice din viața noastră?

Într-o lume în care succesul poate însemna multe lucruri diferite, FOREO încurajează femeile să-și împărtășească poveștile despre femeile cu adevărat puternice din viață lor. Inspirația nu vine neapărat din succesul afacerii, din putere sau din educație, poate fi un mic act de bunătate în momentul în care aveam cu adevărat nevoie de cineva, în momentul în care ne doream un sfat înțelept, când „eram jos”, sau când aveam nevoie de încurajare. Wonder Woman ar putea fi o gospodină cu unul sau cinci copii, ar putea fi o femeie pilot sau un inginer, ar putea fi o asistentă, ar putea fi o mamă sau o soră, o fiică sau o vecină, ori o doamnă casier din supermarket. Să creăm împreună o lume în care succesul poate avea mult mai multe fețe!

Citește și: FOREO oferă…

Cum poți participa la campanie?

Pentru a participa la campania FOREO Wonder Women, trebuie să nominalizezi o femeie puternică postând o fotografia cu ea, împărtăsind povestea despre cum a influențat acesta viața ta și adăugând hashtagul #choose2inspire în perioada 1-8 martie 2021. Brandul va recompensa 1000 de femei puternice “Wonder Women” oferind câte un dispozitiv UFO mini (în valoare de 119 euro) și măștile adecvate Make My Day Masks și Call It a Night Masks pentru cele care au avut cel mai puternic impact emoțional în viața altor femei.

Noi, cei de la FOREO credem în spargerea matrițelor, standardelor și abordărilor inovatoare perturbatoare, cu scopul de a îmbunătăți viața oamenilor. Campania IWD 2021 FOREO mulțumește celor One Thousand Wonder Women pentru abilitate, inspirație, forță și pentru impactul pozitiv și puternic ce l-au avut asupra vieții altor femei. FOREO își va arăta aprecierea și recunoștința cu inovatorul dispozitiv UFO mini și măștile adecvate create pentru a-ți oferi un moment de spa la tine acasă. Oferiți-le femeilor Wonder Women din viață voastră ca să se reîncarce cu momente dedicate numai lor, celor care ne-au dat deja atât de multe.”

Vladimir Cuturilo, directorul general al FOREO Eastern Europe

Pentru toate femeile inspirate care doresc să participe, vă rugăm să completați formularul de contact de pe foreo.com/international-women-day începând cu 1 martie și să împărtășiți povestea (500 de caractere și fotografia nu mai mare de 1 MB) inspirată de femeile puternice “Wonder Women” din viață voastră adăugând hashtag-ul #choose2inspire.

O mie dintre cele mai puternice femei nominalizate vor primi câte un UFO Mini, două cutii de măști Make My Day și două cutii de măști Call It Night.

Pe 8 martie, echipa FOREO va alege cele mai bune 1.000 de povești inspiraționale și unice însoțite de hashtag-ul #choose2inspire și va trimite cadouri în perioada următoare persoanelor nominalizate în povesti care au fost alese câștigătoare, iar persoana care a făcut nominalizarea va primi un cod promo pe care îl poate folosi pentru achizia de produse FOREO.

De altfel, toți concurenții care nu au câștigat vor primi coduri promo pe care le pot folosi atât ei, cât și persoanele nominalizate în povești. Termenii și Condițiile se aplică.

Citește și: Descoperă FOREO…

Hashtaguri sugerate

#choose2inspire

#FOREOWonderWomen

#FOREOiwd2021

#FOREOchallenge

#PayItForwardWithFOREO

#FOREOempowerment

#FOREOcelebrateswomen

Beauty & Make-up

One Reply to “Cea mai faină campanie de Ziua Internațională a Femeii 2021: FOREO Wonder Women”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *