SocialPedia 29 are loc offline, pe 10 august 2021, de la ora 19:30, la Restaurant Monarh din București. Speakerii acestei ediții cu tema “Social Media Strategy în 2021”, powered by Lidl România, sunt: Adriana Georgescu – Digital Manager Golin România, Ciprian Susanu – consultant în digital marketing și Gelu Duminică, sociolog.

De ce trebuie să vorbim despre Social Media Strategy?

O strategie în social media este esențială pentru orice campanie de comunicare, fie că vorbim despre branduri sau creatori de conținut, pentru poziționarea în fața audienței și, într-un final, pentru conversii.

De la stabilirea obiectivelor, setarea unor KPI’s relevanți și alegerea publicului țintă, până la strategia de conținut, realizarea unui plan de postări și alocarea unui buget, toți acești pași ar trebui să se regăsească în strategia de social media. De aceea, SocialPedia 29 este un eveniment dedicat acesteia din urmă.

De ce au brandurile și creatorii de conținut nevoie de o strategie de comunicare?

 • Pentru a-și construi o prezență puternică, organică.
 • Pentru a se asigura că obiectivele de business sunt îndeplinite.
 • Pentru a ajunge mai eficient la audiență.
 • Pentru a lăsa spațiu de creativitate și pentru a crea conținut mai creativ.
 • Pentru a ține pasul întotdeauna cu competiția.

43% dintre consumatori au petrecut mai mult timp în ultimul an în social media pentru a descoperi produse, branduri și servicii, iar utilizarea rețelelor sociale se așteaptă să crească în următorii trei ani, după cum urmează:

 • ❖        40% – Descoperire de produse, servicii și branduri.
 • ❖        38% – Informații despre produse, servicii și branduri.
 • ❖        36% – Achiziția de produse, servicii și branduri. (sursă: Sprout Social)

La ce întrebări vor răspunde invitații SocialPedia 29

 • Cum se face corect o strategie de social media?
 • De ce ar trebui să țină cont brandurile atunci când își stabilesc strategia de comunicare?
 • Dar creatorii de conținut/influencerii?
 • Cum introducem în strategia de social media discuții despre diversitate și egalitate de șanse?
 • Care sunt principalele provocări în realizarea strategiei de social media?

„Strategia de social media este vitală pentru orice brand și creator de conținut. De aceea, o discuție despre pași, tips & tricks, greșeli și provocări este necesară, în special pentru specialiștii aflați la început de drum sau nu. Aducem pe scena SocialPedia oameni cu experiență în domeniu, care vorbesc despre strategie în 2021, într-o perioadă în care 55% dintre consumatori descoperă brandurile noi în social media și 68% sunt de acord că social media îi ajută să interacționeze mai ușor cu brandurile și companiile.”

Organizatorii SocialPedia 29

Ce spun speakerii SocialPedia 29

“Ne aflăm într-un punct de cotitură în care brandurile trebuie să treacă printr-o examinare brutal de sinceră și să devină cu adevărat relevante pentru comunitățile lor: „În 2021, cele mai inteligente branduri vor înțelege unde se încadrează în viețile clienților în social media. Și vor găsi modalități creative de a-și găsi locul în conversație în loc să încerce să o conducă, creând conținut care străpunge zidul indiferenței.” (Hootsuite Social Trends 2021). Cheia orelor de brainstorming pentru generarea idelor de conținut pare să fie în mâinile consumatorilor și poartă numele de social listening,” declară Adriana Georgescu, Digital Manager la Golin România.

De unde poți cumpăra bilete de intrare la eveniment

Înscrierile sunt gratuite și se pot face aici:  

https://socialpedia.ro/socialpedia-29/  

Pentru prima dată la SocialPedia, cei care nu pot ajunge fizic la evenimentul offline pot să primească la cerere înregistrarea video. Astfel, oferim acces la eveniment întregii noastre comunități, indiferent unde se află. 

Accesul este permis doar persoanelor care prezintă la intrare dovada schemei complete de vaccinare, un test RT-PCR negativ realizat cu maximum 72 de ore înainte de eveniment, un test antigen negativ realizat cu maximum 24 de ore înainte eveniment sau dovada că ați trecut prin boală în ultimele 180 de zile.

Lifestyle & Leisure

One reply to “SocialPedia 29: Despre Social Media Strategy în 2021”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.