Festivalul de la Cannes a strâns laolaltă unele dintre cele mai mari nume din industria filmului şi nu numai, covorul roşu devenind catwalk pentru cele mai spectaculoase ţinute. Atenţia deosebită acordată celor mai mici detalii este regula de aur care asigură o apariţie fără cusur în faţa camerelor şi face ca outfitul ales să servească drept sursă de inspiraţie oricărei femei aflate în căutarea unui look cu totul special.

Seducătoarea Kim Cattrall a impresionat cu alegerile sale vestimentare. Un exemplu de rafinament completat de o notă edgy, ţinuta purtată de actriţă la evenimentul de promovare al celui mai recent film al său i-a asigurat o apariţie care nu poate trece neobservată. Din fericire, întotdeauna există posibilitatea de a reconstitui aceeaşi ţinută spectaculoasă la un preţ mai mult decât accesibil întrucât Takko şi-a obişnuit clienţii promovarea celor mai noi tendinţe la preţuri mici.

Piesa centrală a ţinutei lui Kim Cattrall este o rochie până la genunchi, de culoare verde, a cărei pată de culoare este completată de un trenci elegant stil blazer, care poate fi înlocuit cu uşurinţă cu un sacou scurt. Borseta neagră cu detalii aurii aduce look-ul elegant într-o perioadă care celebrează detaliile. În lipsa unor mănuşi de piele, un set de inele în acelaşi stil cu borseta reîntregeşte outfitul şi asigură o notă cu totul aparte. O pereche de ochelari de soare sunt soluţia pentru stil şi utilitate în acelaşi timp. Precum Kim Cattrall, îndrazneşte să te joci cu stilurile şi să experimentezi. Îndrazneşte să fii altfel!

Sacou: 129.99 lei

Rochie: 59.99 lei

Borsetă: 59.99 lei

Ochelari de soare: 35.99 lei

Set inele: 27.99 lei

Sursa foto Kim Cattrall: www.20minutes.fr

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *