Între 2 și 8 iunie, Asociația ACCEPT te invită să fii solidar cu comunitatea LGBT (lesbiene, gay, bisexuali și transgender), pentru  protejarea și promovarea drepturilor omului. Respectul pentru demnitatea fiecăruia dintre noi, indiferent de identitate de gen și orientare sexuală, este ceea ce ne aduce împreună ca garanție a libertății de exprimare și de asociere.

La a 11-a ediție, GayFest se transformă în Bucharest Pride – un festival al comunității LGBT, dar și al locuitorilor Capitalei. Bucureștiul este, în esență, un oraș divers. Fiecare bucureștean are dreptul de a își exprima liber identitatea, iar unii dintre noi o facem anual participand la Festivalul diversității și al solidarității cu comunitatea LGBT din Romania. Festivalul, ce se desfașoară pe durata unei întregi săptamâni și al cărui agendă este atașată, îmbină activismul politic cu cel cultural.

Marșul Diversității, momentul de final al Bucharest Pride, are loc sambătă 7 iunie de la ora 16:00. Traseul începe de la Arcul de Triumf, continuă pe Bulevardul Kiseleff și se încheie la Piața Victoriei. Ești solidar cu noi? Vino la Marș și bucură-te ca membru sau prieten al comunității celor care vor o capitală și o țară unde ințoleranța nu este la ea acasă.

Parteneri: ECPI-Centrul Euroregional pentru Inițiative Publice, ActiveWatch – Agenția de Monitorizare a Presei, OneWorld Romania, Centrul Ceh București, Carusel, TransForm, Club Control, Bohème Café & Bistro, Tomboy.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *