După Oradea, Braşov, Suceava sau Sighişoara, a venit rândul judeţului Tulcea să găzduiască cea de-a noua ediţie a Festivalul Naţional AlfaClub Romania, ce va avea loc între 07 şi 09 iunie.

Timp de trei zile, posesorii pasionaţi de Alfa Romeo din Romania vor avea parte de o experienţă unică, în care frumuseţea, stilul, design-ul şi sportivitatea se vor îmbina perfect.

Sâmbătă, aeroportul Delta Dunării va fi, timp de 3 ore, gazda unei competiţii de îndemânare la finele căreia cei mai pricepuţi alfişti vor fi premiaţi cu vouchere valorice oferite de Italoparts şi Globasig.

AlfaFest2013_05

 

Ziua de duminică le va oferi participanţilor posibilitatea de a descoperi frumuseţile ascunse ale judeţului Tulcea. Pe parcursul unui tur de aproximativ 200 km, dincolo de peisaje de excepţie, ei vor întâlni în drumul lor singura cetate medievală din Dobrogea, Cetatea Enisala, şi două dintre cele mai importante centre de spiritualitate dintre Dunare şi Marea Neagră, Mânăstirea Celic-Dere şi Mânăstirea Saon.

In ultima zi a festivalului, coloana AlfaFest va parcurge drumul Murighiol-Tulcea, având ca destinaţie Piaţa Civică, unde maşinile se vor alinia pentru un Concurs de Eleganţă. Cea mai frumoasă Alfa va fi premiată de Michelin cu un set de anvelope. La ediţia de anul acesta sunt aşteptate peste 50 de reprezentante ale mărcii şi mai bine de 100 de participanţi.

AlfaFest2013_01

AlfaFest 2014 este un eveniment organizat de AlfaClub Romania cu sprijinul Italoparts, Michelin, Globasig 2002, Formare Plus, Idea Advertising, Ursus şi TopGear.

Despre AlfaClub

Cu peste 5000 de membri pe forum şi peste 7000 de subiecte discutate, AlfaClub Romania este, de mai bine de 9 ani, locul de întâlnire al pasionaţilor de Alfa Romeo. După nenumărate întâlniri săptămânale în mai toate oraşele mari ale ţării, zeci de întâlniri în locaţii ce ar face orice pasionat de maşini să tresară, şi după 6 evenimente AlfaFest naţionale, Festivalul AlfaClub Romania din 2012 şi 2013 a atras pasionaţi ai mărcii din Grecia, Bulgaria, Serbia şi Slovenia.

„Pentu că am fost inventaţi să trăim din sentimente iar Alfa Romeo a creat un mijloc de a le pune în mişcare”

_AlfaFest2014

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.