O alimentaţie bogată în antioxidanţi are un rol definitoriu în prevenirea şi încetinirea procesului de îmbătrânire, întărirea sistemului imunitar, protejarea împotriva radicalilor liberi (responsabili pentru apariţia ridurilor) şi menţinerea sănătăţii inimii. O cantitate semnificativă din antioxidanţi poate fi asimilată chiar din dieta zilnică.

Cei mai importanţi antioxidanţi sunt vitaminele C, E, beta-carotenul, coenzima Q10 şi resveratrolul. Aceştia se regăsesc atât în fructe şi legume, dar şi sub formă de suplimente alimentare. Aşadar, revitalizează-ţi sănătatea cu ajutorul  antioxidanţilor, ce te vor ajuta să întâmpini sezonul estival cu un plus de energie şi frumuseţe ce vine din interior!

Totuşi, cantitatea de antioxidanţi necesari organismului nu poate fi suplinită doar cu ajutorul alimentelor, deoarece organismul nu le asimilează întotdeauna complet. Tocmai de aceea, este recomandată completarea dietei cu suplimentele alimentare. Resveravit este un supliment alimentar natural de la Ropharma care stimulează  înmulţirea celulelor sănătoase şi capacitatea lor de regenerare. De asemenea, creşte tonusul şi elasticitatea pielii, având o puternică protecţie antioxidantă. 1-2 capsule pe zi ajuta la creşterea longevităţii şi recuperarea după maladii infecţioase şi inflamatorii. Resveravit este disponibil în farmaciile din ţară şi online pe www.ropharma-healthcare.ro la preţul de 54,6 lei.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *