Deichmann a lansat o nouă colecție de toamnă, inspirată de Rita Ora, care pune accentul pe accesorii statement, perfecte pentru vedeta din tine. Starul mondial, care este și ambasadoare de marcă pentru această companie, împrumută un pic din strălucirea ei fiecărei piese din noua colecție. Așa ajungem la cuvântul cheie al noii colecții: radiantă.

Foto: Facebook Deichmann România

Rita Ora emană o senzație de putere, încredere și exuberanță, pe lângă vocea puternică și strălucirea cu care ne-a obișnuit. De aceea, poate, piesele inspirate de ea sunt perfecte ca accesorii de toamnă. Vorbim așadar despre sneakers și ghete cu șiret, dar și despre botine și cizmulițe statement.

Citește și: 10 lucruri despre încălțămintea din piele…

Chunky Sneakers – zi de zi

Pantofii sport oferă un plus de confort, dar și o atitudine down to earth perfectă pentru vedete și nu numai. Acest tip de încălțăminte este ideal atunci când îți dorești să emani relaxare, libertate sau, la polul opus, dacă vrei să creezi o ținută extravagantă. Deichmann propune modele de sneakers ideale pentru femeile creative și încrezătoare în forțele proprii.

Cizmulițe și botine cu detalii

Cizmele sunt cele mai bune prietene ale femeilor în zilele răcoroase de toamnă. Fie că plouă sau ninge, e vânt sau, dimpotrivă, cald, purtând o pereche de cizme sau botine nu prea avem cum să dăm greș. Asta nu înseamnă însă că nu trebuie să acordăm atenție alegerii lor. Deichmann propune modele demne de o adevărată vedetă: cu detalii metalice, ținte și texturi diferite, dar și cu animal print.

Citește și: Fabricat în România…

Kendall & Kylie collection by Deichmann

Kylie și Kendall Jenner nu mai au nevoie de nicio prezentare. Cele două surori se alătură și ele Ritei Ora și oferă retailerului Deichmann un plus de strălucire și de faimă. Surorile, faimoase pentru show-ul familiei lor, The Kardashians, s-au asociat acum cu Deichmann pentru a lansa noua linie de genți și poșete accesibile.

Fashion & Accessories

One reply to “Deichmann a lansat o nouă colecție de toamnă, inspirată de Rita Ora”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.