FREYWILLE a sărbătorit 10 ani de prezență în România, printr-un eveniment care a propus un spectacol unic în București, susținut cu elemente de artă și cele mai fine bijuterii, la Le Chateau. De-a lungul timpului, brandul a creat adevărate expoziții de artă și măiestrie cu ajutorul bijuteriilor cu email. Fiecare piesă FREYWILLE reprezintă un omagiu adus unui pictor renumit. Așa cum acesta și-a pus amprenta pentru totdeauna asupra lumii artei și a frumosului, bijuteriile își pun și ele amprenta asupra sufletelor noastre. Și aduc un omagiu creatorilor de frumos.

„Cred că arta ne distrage atenția de la viața de zi cu zi. A trăi cu arta alături ne permite să trăim în sfere superioare și este o calitate majoră a vieții,” a declarat Friedrich Wille, CEO FREYWILLE, prezent la evenimentul aniversar. Parte din viață noastră de zi cu zi, arta o transformă într-adevăr, și aduce cu ea frumosul, bucuria și dorința de mai mult.

DESPRE COLECȚIA HOMMAGE À PAUL GAUGUIN

Cea mai nouă demonstrație de transpunere în bijuterii a viziunii artistice este reprezentată de cea mai recentă colecție, un nou omagiu mult așteptat, la care s-a lucrat timp de 2 ani: colecția HOMMAGE À PAUL GAUGUIN. Aceasta a fost dezvăluită în cadrul evenimentului aniversar care a avut loc la Le Chateau. Noua colecție FREYWILLE reprezintă o călătorie imaginară cu trei destinații-cheie din universul luxuriant al lui Gauguin.

Departamentul artistic și maeștrii bijutieri au redat în culori aprinse și pulbere de aur paradisul tropical din Tahiti, Polinezia și Bora Bora. Așa a luat naștere această nouă colecție, iar ea impresionează prin cromatică și atenție la detalii.

Citește și: FREYWILLE a lansat colecția The Ultimate Kiss

DESFĂȘURAREA EVENIMENTULUI

Modelele au defilat purtând bijuteriile FREYWILLE, în cadrul unui moment care a pus în valoare elementele de artă pură și ținutele senzuale ale acestora. Texturi fine, transparențe ușoare și detalii care deconspiră senzualitatea au transmis sensibilitate senzorială de inspirație artistică, acompaniată acum de spiritul creator al designerului Alexandra Calafeteanu.

Evenimentul aniversar FREYWILLE a fost un moment unic, unde rafinamentul bijuteriilor a întâlnit senzualitatea texturilor hainelor, iar împreună au creat o declarație artistică sublimă. Fiecare privitor a fost liber să o interpreteze diferit, ca pe o pictură demnă de a fi expusă în cadrul celor mai renumite expoziții de artă contemporană.

Amadeus a oferit savoare muzicală evenimentului

Lancome, Beauty One, Humanic, Nescafe Dolce Gusto, El Unico, Armand-Maison du Dessert, Celli Group – Premium Filtered Water, Fata Florile și Cerbul au fost partenerii speciali care au completat firul narativ al acestei seri spectaculoase.

Fashion & Accessories

One reply to “FREYWILLE a sărbătorit 10 ani în România”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.