La data de 20 octombrie a.c., în Sufrageria Regală de la Muzeul Naţional de Artă al României, pe acorduri de vioara şi într-un decor fascinant, FREYWILLE a lansat colecția The Ultimate Kiss.

the-ultimate-kiss

Compania a sărbătorit 65 de ani de existență a designului unic în email, dar şi 7 ani de prezență pe piața românească. Sufrageria Regală a fost locul în care arta a întâlnit iubirea, frumosul şi sensibilitatea, prin lansarea colecţiei Hommage à Gustav Klimt – The Ultimate Kiss. În numele iubirii şi artei pure a fost pregătit un spectacol de balet ce a pus în valoare colecţia de bijuterii. Concepută ca o operă de artă în sine, prezentarea a început printr-o ramă de tablou, iar rochiile create special pentru eveniment au reprezentat pânză albă pe care a fost exprimată culoarea vieţii. Noul design The Ultimate Kiss este un tribut adus iubirii pure şi ilustrează printr-o simbolistică fascinantă viziunea lui Gustav Klimt asupra dragostei.

freywille-2

Reprezentanţi ai celor mai importante companii austriece în Bucureşti, reprezentantul Ambasadei Austriei la Bucureşti domnul Gerd Bommer, reprezentanţi media, dar şi nume sonore precum Maia Morgenstern, Andreea Berecleanu, Andreea Esca si Alexandre Eram, Loredana Dinu, Sandra Izbasa, Camelia Potec, Rucsandra Hurezeanu, Andreea Ibacka, Anca Serea, Sonia Argint Ionescu, Lidia Buble, Mihai Albu, Claudia Pavel, Xonia, ș.a. au păşit în universul FREYWILLE.

friedrich_wille

„Întotdeauna am urmărit prin lait-motivele abordate în design-ul bijuteriilor noastre să celebrăm valori care nu pot fi cumpărate, precum dragostea fără de sfârşit, pasiunea, bucuria de a trăi. Chiar dacă accentul cade pe creaţia artistică, folosim de fiecare dată cele mai bune şi rezistente materiale. Bijuteriile exprimă prin ele însele o alegere emoţională, iar cu design-ul nostru artistic cu atât mai mult. Tocmai de aceea, bijuteriile trebuie să dureze o viaţă întreagă. Suntem mândri că cei care aleg să ne poarte bijuteriile decid să îşi sublinieze individualitatea, bunul gust, cultura, educaţia aleasă, dar şi dragostea pentru frumuseţe, artă şi estetic. Sunt persoane sigure pe ele, cu înclinaţie către cultură, care au conştiinţa trăsăturilor ce îi definesc, oferindu-le unicitate”, apreciază Dr. Friedrich Wille, preşedinte FREYWILLE.

Fashion & Accessories

2 Replies to “FREYWILLE a lansat colecția The Ultimate Kiss”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *