Restaurantul Cézanne by Cezar Munteanu a lansat conceptul de soul dining, transpus prin creativitate, gusturi inconfundabile şi emoție, într-un cadru festiv, alături de personalități din showbiz, reprezentanți din mass-media, clienți și parteneri. Pasionații de gastronomie au savurat o selecție rafinată de canapé-uri și au asistat la un demo plating – crème brulée cu pere și sparanghel – realizat live de Chef Cezar Munteanu.

 “Soul dining se traduce prin plăcerea de a găti şi reprezintă un mesaj pe care îl transmit dincolo de ceea ce regăsim în farfurie. Este un nou concept pe piața din România, care se diferentiază princreativitate, pasiune, emoție transmisă și prin ingrediente alese cu multă grijă. Un concept născut pentru cei ce au nevoie de o altă abordare, creat special pentru a aduce bucurie oamenilor. Dincolo de ușile bucătăriei veți găsi oameni dedicați, pe care i-am învățat să ofere know-how celor aflați la început de drum, așa cum și alții au împărțit cu mine tainele bucătăriei și bucuria de a fi lângă oameni, în mijlocul oamenilor. Gătim cu inspirație, cu zâmbet și responsabilitate. Responsabilitate socială. Proiecte precum „Sănătatea începe din farfurie”, “Fii chef pe propriul tău destin”, “Sărbătorile sunt pentru toți”, dar și susținerea altor proiecte sociale au venit din dorința de a fi mai aproape de cei ce au nevoie de noi, a declarat Chef CezarMunteanu.

Preparatele gourmet au fost însoțite de bogăția aromelor din vinurile Cramei Oprișor și maestria lui Sergiu Nedelea, Expert Somelier. Cafeaua Nespresso a fost cea care a revigorat conversațiile dimineții.

la-cezanne

Situat în Piata Charles de Gaulle, în imediata vecinătate a Parcului Herăstrău, restaurantul  își așteaptă oaspeții cu o atmosferă ce învăluie în artă, prin șemineul impunător sculptat de Constantin Brancuși şi reproducerea subtilă a operelor marelui pictor francez Paul Cézanne.

Restaurantul Cézanne by Cezar Munteanu este situat in Piața Charles de Gaulle nr. 3 și este deschis în fiecare zi între orele 12:00 – 22:00. Telefon rezervări: 0799.885.627.

Pagina web: www.cezanne.ro; Facebook: https://www.facebook.com/RestaurantCezanne.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *