The Wedding Gallery, târgul de nunți din cadrul Concept Store IRIS, își așteaptă vizitatorii în acest weekend. Acesta este un târg de nunți elegant, sofisticat și cool, ce reunește furnizori de top din domeniu și prezintă tendințele anului 2017 pentru o nuntă de vis.

Organziat în IRIS Concept Store, București- Calea Moșilor nr. 34,  The Wedding Gallery adună toate ingredientele necesare pentru o nuntă memorabilă. Fiecare colț spune o poveste, fie că este WEDDING IN NATURE, COLORS OF 2017 sau NUNTA LA MANSARDĂ. În stil clasic sau modern, minimalist sau vintage chic, toate elementele și set-up-urile prezente în galerie sunt atent selectate și pregătite, de oameni plini de pasiune și dragoste pentru frumos.

img-1

Aflat la prima ediție, târgul se bucură de prezența a doi dintre cei mai renumiți floriști internaționali – Linda Nielsen (Danemarca) și Saroch Promsiri (Anglia). Aceștia vor face demonstrații live sâmbătă, 22 octombrie, între orele 14:00 – 15:00. Nicu Bocancea – artist florist român premiat în țară și în străinătate –  va consilia viitoarele mirese în privința buchetului și a aranjamentelor florale. Duminică, 23 octombrie, într-o sesiune de demonstrații live între orele 14:00-15:00, designerul floral va realiza buchete de mireasă.

„În acest spațiu elegant și delicat, inspirat de creațiile noastre și ale partenerilor noștri, va fi ușor să îți imaginezi nunta ta de poveste. Consilierii de la The Wedding Gallery te vor însoți pas cu pas în această călătorie minunată pentru a-ți dezvălui toate secretele unei nunți memorabile, pline de rafinament, în tendințele anului 2017”, a declarat Cosmin Avramiță, CEO Florăria IRIS.

Intrarea este liberă.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *