În perioada 20-30 octombrie, importatorul Auto Italia aduce în premieră în România, direct de la Salonul Auto de la Paris, ediția exclusivistă Fiat 500 Riva, dezvoltată în parteneriat cu celebrul producător italian de iahturi de lux. Importatorul va expune, în premieră națională, noua Alfa Romeo Giulia, noul Abarth 595, precum și noul Fiat Tipo Hatchback. În anul jubiliar Jeep, vizitatorii standului Auto Italia vor putea descoperi edițiile speciale 75th Anniversary ale gamei Jeep. În cadrul SAB 2016, Maserati urmează să prezinte oficial în România primul SUV din istoria de 100 de ani a mărcii: Levante. Totodată, Fiat 124 Spider, roadster-ul cabrio al mărcii, va fi expus pentru prima dată în România la Romaero, în primul weekend al Salonului Auto București și Accesorii.

FIAT

Modelul 500 Riva fost dezvăluit în vara acestui an, iar cea mai recent expunere a avut loc la Salonul Auto de la Paris. Inspirată de iahtul Aquariva Super, ediția specială a generat deja peste 3.000 de comenzi în Europa, demonstrând că toți cei care caută și pe uscat aceeași exclusivitate ca aceea oferită de constructorul Italian de iahturi o pot găsi doar în sofisticatul Fiat 500 Riva.

« Cel mai mic iaht din lume », simbol al maiestriei italiene, fructul colaborării dintre două mărci emblematice în industria auto și în cea a iahturilor de lux, 500 Riva va fi expus la Salonul Auto București alături de un exemplar Riva Ariston din 1968. În lume au fost fabricate 823 de unități Riva Ariston, modelul fiind considerat cel mai popular iaht clasic fabricat de Riva.

160627_fiat_500_riva_01

124 Spider.

La aproape 50 de ani de la lansare, Centoventiquattro renaște sub forma noului roadster Fiat. Proiectat la Centro Stile Torino, Noul 124 Spider împrumuta indicii ale originalului din 1966, considerat unul dintre cele mai frumoase modele Fiat din toate timpurile, și le reinterpretează. Noul 124 Spider are o siluetă joasă, atemporală, îmbinând profilul de influență retro cu proporțiile echilibrate, argumentate de o capotă lungă și de habitaclul compact, amplasat în vecinătatea punții spate. Modelul întruchipează experiența supremă a unui roadster italian, cu un design Made in Italy și îmbogațită de emoție, tehnologie și siguranță. Noul 124 Spider va fi disponibil în România în două variante de echipare (124 Spider și Lusso) și va fi motorizat de un propulsor MultiAir Turbo de 1.4 litri/140 CP și 240 Nm, cuplat la o transmisie manuală sau automată în șase trepte. Exterioarele vor putea fi personalizate într-una dintre cele 8 culori disponibile în paletă: Rosso Passione, Bianco Gelato, Nero Vesuvio, Grigio Argento, Grigio Moda, Bronzo magnetico, Azzurro Italia și tri-strat Bianco Ghiaccio. Modelul expus la SAB este de echipare “124 Spider”, vopsea exterioară Bianco Gelato. Lansarea lui 124 Spider în România este prevăzută pentru primul semestru al anului viitor.

fiat-124-spider

ALFA ROMEO

Alfa Romeo revine la Salonul Auto București și Accesorii cu un model demn de statutul premium al mărcii, simbol al excelenței italiene în materie de design și tehnologie. Debutul salonului marchează premiera națională și, în același timp, startul comenzilor pentru noua Alfa Romeo Giulia, cea mai autentică expresie a spiritului Alfa Romeo contemporan.

Pe durata salonului, Giulia va beneficia de o ofertă de finanțare exclusivă, desfășurată prin Impuls Leasing: 0% avans și 0% dobândă.

160920_alfa-romeo_parigi_01

JEEP

Anul acesta, Jeep sărbătorește 75 de ani de aventură fără limite, care l-au transformat în legendarul SUV de astăzi și lansează edițiile speciale Jeep 75th Anniversary. Modelele expuse de Auto Italia la Salonul Auto București și Accesorii de anul acesta sunt edițiile aniversare Jeep Renegade, Jeep Cherokee, Jeep Grand Cherokee și Jeep Wrangler, personalizate în nuanțe exclusive, cu tușe de bronz lucios și semi-lucios la nivelul jantelor și al elementelor de caroserie, embleme aniversare, propulsoare puternice și tracțiune integrală, afirmând, mai mult ca niciodată, moștenirea Willys. Surpriza cea mai mare a standului este chiar un exemplar Jeep Willys, expus în mijlocul edițiilor aniversare.

160224_jeep_range_75th_anniversary-2

ABARTH

Sigla scorpionului este acum mai cuprinzătoare, cu noile Abarth 124 spider și Abarth 595. Dezvoltate de divizia Abarth Racing, cele două modele întruchipează valorile intrinseci ale mărcii: performanță, măiestrie și excelență în inginerie. Abarth 595 este expus la Salon Auto București în versiunea 595 Competizione, culoare Rosso Competizione și motorizat de un puternic propulsor 1.4 T-Jet de 180 CP.

160511_abarth_new_abarth_595_01-1

MASERATI

La fel ca toate modelele Maserati precedente, Levante poartă numele unui vânt cald mediteranean, care se poate transforma într-o clipă dintr-o briză ușoară, într-o forță irezistibilă a naturii, reflectând astfel personalitatea noului SUV Maserati. Pentru a putea juca dublul rol de SUV de lux și de 4×4 capabil să treacă de orice obstacole, Maserati Levante a fost dotat cu unul dintre cele mai sofisticate exemple de inginerie disponibile la ora actuală. Împreună cu sistemul de tracțiune integrală Q4, Levante beneficiază și de un sistem de suspensie activă care ridică sau coboară mașina în funcție de nevoie sau de preferință.

Levante este un model complementar ideal pentru gama Maserati. Alături de Quattroporte, Ghibli, GranTurismo si GranCabri, acesta acoperă în întregime cerințele segmentului de lux la nivel global.

medium-6165-maseratilevante201612

 

Boys & Toys

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *