Dacă până acum am trăit în zodia izolării, luna mai ne aduce mici bucurii. Odată cu relaxarea măsurilor de restricție, pielea noastră se va bucura din nou de soare și de aer curat. Asta nu înseamnă însă că ea nu va mai avea nevoie de răsfăț si îngrijire. Din contră! Odată cu expunerea la soare, mai ales după ce am petrecut atâta timp în interior, devine necesară și protecția solară. Hidratarea pe măsură și ritualul săptămânal de aplicare a măștii de față sunt și ele importante. Dacă vrei și tu să afli cum să ai grijă de pielea ta în mai 2020, urmează sfaturile de mai jos:

FOREO îți propune sesiuni live de îngrijire pe Instagram

FOREO a pregătit o serie de sesiuni live de îngrijire a pielii pe Instagram pentru adevărații fani ai dispozitivelor de îngrijire. În România, contul oficial de instagram al FOREO, @foreo_ro, a fost lansat recent, iar în timp ce urmăritorii se adaptau izolării, FOREO a început să creeze sesiuni live cu specialiști, guru ai frumuseții, influenceri mari și mici, profesori de yoga, make-up artiști și diferiți invitați speciali.

În timpul sesiunilor live, aceștia lucrează, gătesc și vorbesc despre îngrijirea pielii, fac demonstrații de machiaj, sport, dezvăluie detalii din rutina lor de înfrumusețare și poartă diferite discuții despre produsele FOREO: măștile cu dispozitivul UFO, curățarea tenului cu periile de curățare LUNA și cele mai bune sfaturi și trucuri pentru a utiliza produsele. Mulți invitați ne arată care sunt produsele lor preferate.

Sesiunile live le-au permis utilizatorilor FOREO să se cunoască mai bine între ei și să-și împărtășească secretele în domeniul skincare. Poți afla și tu cum să ai grijă de pielea ta urmărind sesiunile live FOREO.

Citește și: FOREO oferă un dispozitiv…

Instagram a lansat funcția Support Small Business

Instagram a lansat funcția Support Small Business, care ne ajută să promovăm mai ușor micile afaceri locale. Practic, avem la îndemână un instrument util de informare, care ne poate ajuta să alegem produse de îngrijire a pielii de excepție, produse în România, la prețuri convenabile. Ne putem inspira mai ușor din recomandările altora și putem face la rândul nostru recomandări, pentru a-i ajuta pe alții. Noua funcție pusă la dispoziție de Instagram este extrem de utilă mai ales în contextul epidemiei COVID-19, care a afectat multe afaceri locale.

Promovând producătorii de cosmetice și produse de îngrijire din România, îi ajuți să rămână pe piață. Iar tu te vei putea bucura de produsele preferate și de acum înainte. Pielea ta îți va mulțumi!

Citește și: Ce este TikTok…

Alimentația sănătoasă, un prim pas spre sănătatea și frumusețea pielii

Lipsa de soare și de aer curat ne afectează sănătatea pielii și frumusețea. Pe lângă aspectul psihologic, care poate duce la o creștere a nivelului de stres și anxietate, izolarea are și efecte fizice concrete. Una dintre modalitățile prin care ne putem ajuta organismul să rămână sănătos în această perioadă este alimentația sănătoasă. Chiar și în plină pandemie, luna mai este bogată în fructe și legume disponibile, iar începutul verii ne îndemnă să consumăm mai mult pește. Este bine să știm că peștele este bogat în acizi grași Omega 3, esențiali pentru o piele frumoasă și sănătoasă. Alte recomandări alimentare pentru un ten frumos includ: avocado (pentru uleiurile benefice), nucile, din același motiv, semințele de floarea soarelui (mai ales dacă nu alegem să le consumăm la colț de bloc, cu o bere în mână),broccoli (conține vitamina A și C, dar și minerale), roșiile (bogate în vitamina C și licopen), soia și… ciocolata neagră.

Chiar așa! Ciocolata neagră este unul dintre alimentele recomandate pentru un ten frumos și sănătos, pentru că te ajută să-ți păstrezi nivelul de hidratare, iar unele studii arată că aceasta crește și rezistența pielii la expunerea la soare. Pielea ta va fi la fel de fericită ca papilele gustative!

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.