Dacă izolarea a pus capăt drumurilor noastre, de la cotidienele aventuri la birou și până la plimbările prin jungla orașului, iată că 15 mai înseamnă libertate. Și chiar dacă ar trebui să fim atenți la drumurile zilnice, să păstrăm distanța socială și să ne devină obișnuință și masca, și spălatul pe mâini, există câteva lucruri care ne pot aduce bucurie. Sunt lucrurile simple: plimbările prin parc, la aer curat, înghețata savurată afară, cumpărăturile făcute în alte magazine decât cele alimentare: în librării, în magazine de lenjerie, haine sau accesorii. Și ce partener mai comod am putea avea în aceste plimbări decât o frumoasă pereche de pantofi sport? Iată 3 modele de sneakers perfecte în orice situație!

White&Pink

Întotdeauna mi-a plăcut combinația de alb cu roz. E minimalistă, curată și are toate accentele girlie de care ai putea avea nevoie. Iar dacă perechea de sneakers care ți-a făcut cu ochiul mai are și câteva accente moderne, cu atât mai bine! La Deichmann găsești acești pantofi sport frumoși prin simplitate și echilibru, care vor aduce un vibe fresh garderobei tale de primăvară – vară.

Citește și: 3 tipuri de pantofi…

Holo glam

Accentele holografice transformă o banală pereche de sneakers într-un accesoriu care respectă toate cerințele sezonului: este inspirat de viitor, colorat și super fun! Îți aduci aminte acea frază folosită într-o vreme de toate revistele, „un accesoriu care va transforma orice ținută?” În acest caz, e reală!

Accente lime

Dacă anul trecut galbenul era culoarea preferată a designerilor de pretutindeni, anul acesta lucrurile se nuanțeză puțin, iar povestea solară devine una fresh. Lime green, sau galbenul verzui, fosforescent, ne oferă un plus de fun în orice situație. Mai mult decât orice, această culoare veselă ne sare în ajutor și ne aduce zâmbetul pe buze, indiferent de situație. Perfectă pentru o pereche de sneakers.

Citește și: Maurice Munteanu…

Toate modelele prezentate în cadrul acestui articol sunt disponibile la doar un click distanță, pe site-ul Deichmann.

Fashion & Accessories

One reply to “3 modele de sneakers perfecte în orice situație (P)”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *