Admit faptul că am avut întotdeauna o pasiune pentru încălţămintea bărbaţilor. Desigur, pasiune se manifestă şi pe segmentul produselor dedicate sexului frumos, însă e o diferenţă. Deşi nu mă interesează prea mult cu ce tipuri de pantofi ies din casă prietenele mele, nu acelaşi lucru pot spune despre bărbaţi. Nu am ieşit niciodată la întâlnire cu un bărbat cu încălţăminte urâtă/nepotrivită. Şi simt că nu voi face asta niciodată. Nici măcar amici nu am care să se încalţe nepotrivit. O fi un fetiş sau doar un moft, deşi înclin mai mult balanţa către prima variantă. Pentru că recent am intrat pe un link cu pantofi bărbăteşti Kalapod, mi-a venit ideea să scriu materialul de astăzi şi să-l ilustrez cu tipuri de pantofi bărbăteşti piele care corespund cerinţelor mele şi care au şi avantajul de a fi versatili şi atemporali.

1. pantofi bărbăteşti casual

Una dintre cele mai bune alegeri din gama de pantofi bărbăteşti casual sunt pantofii de tip Chelsea (adică acei pantofi care au elastec în zona gleznei). Sunt extrem de sexy atunci când sunt purtaţi de bărbaţii cu personalitate, totodată dând un aer “badass” tinerilor. Uneori nici nu ai idee câtă putere au pantofii în construirea imaginii personale. Acest tip de încălţăminte poate fi purtat atât la blugi, cămaşă & sacou, cât şi într-o combinaţie de jeans, tricou şi geacă de piele. Foarte mulţi bărbaţi de la Hollywood optează pentru aceşti pantofi, fie că e vorba de modele din piele sau piele întoarsă. Pe site-ul Kalapod.ro am văzut că se găsesc mai multe modele, printre care şi cele două de mai jos.

foto 1 – sursa
foto 2 – sursa
încălţăminte model 1 – ghete bărbaţi piele cooper maro
încălţăminte model 2 – ghete bărbaţi piele Beatles maro

2. pantofi bărbăteşti eleganţi

Pantofii eleganţi nu ar trebui să lipsească din arsenalul niciunui bărbat. În principiu majoritatea au o singură pereche, însă adesea este o pereche nepotrivită, pe care probabil o scot din cutie şi o poartă doar la nunţi şi alte evenimente similare. E greşit să credeţi că o pereche de pantofi eleganţi din piele ar trebui purtată doar la event-uri. Iată o dovadă că pantofii eleganţi pot fi extrem de masculini atunci când sunt purtaţi chiar şi în combinaţie cu jeans şi pulover, ambele negre.

foto Stephen James – sursa
încălţăminte – pantofi bărbaţi piele Manfield maro

3. pantofi bărbăteşti casual-eleganţi

În ultimii câţiva ani aceşti pantofi au intrat rapid în topul preferinţelor bărbaţilor. Asta se întâmplă deoarece pot fi purtaţi atât la ţinute de zi cu zi, cât şi la evenimente la care se cere un anumit dress-code. Cu o astfel de pereche de încălţăminte din piele întoarsă este extrem de uşor să se realizeze diverse combinaţii care să fure privirile doamnelor şi domnişoarelor. Vreţi exemple? Avem, avem:

foto 1 – sursa
foto 2 – sursa
încălţăminte – ghete bărbaţi piele Alexi-V1 bej

*toate modelele de încălţăminte din acest articol au fost preluate de pe site-ul Kalapod.ro

Fashion & Accessories

2 Replies to “3 tipuri de pantofi bărbăteşti pentru stiluri diferite”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *