Acneea este o problemă pentru adolescenți și adulți deopotrivă și multe soluții comerciale și naturist naturale au fost sugerate ca eficiente împotriva ei. De-a lungul timpului am încercat o serie de produse lăudate în acest sens și am hotărât să prezint unul care mi-a fost oferit și chiar funcționează: Keracnyl PP.

Am folosit Keracnyl PP timp de o lună, într-o perioadă în care mă confruntam cu leziuni acneice apărute pe fond hormonal. A fost eficientă. Nu, nu a fost o soluție minune, în sensul că nu au dispărut coșurilor în 5 minute, lăsând în urma lor o piele de bebeluș. Dar a fost eficientă. După o săptămână, acneea era redusă, iar după o lună de uz, pielea mea arăta minunat: fără coșuri, cu doar câteva cicatrici care abia se vedeau.

Iată ce spune producătorul: Keracnyl PP are acțiune eficientă asupra coșurilor în 7 zile (dovedită clinic**) și reduce semnele persistente. De asemenea, are efect antiinflamator ce optimizează și îmbunătățește toleranța pielii la tratamentele anti-acneice, fiind nr. 1 în Franța pe îngrijirea antiseboreică. Contine Myrtacine si vitamina PP. Are o putere mare de hidratare și, din acest motiv, este o bază excelentă pentru machiaj.  Preț: 60 ron.

Am folosit și gelul spumant din aceeași gamă, pe care l-am terminat ceva mai repede decât crema, dar care mi-a plăcut la fel de mult și pe care îl voi mai cumpăra. Mi-a plăcut faptul că acesta poate fi folosit și pe față, dar și pe corp, că are o acțiune blândă și nu usucă excesiv, dar și cantitatea generoasă de produs la un preț decent.

Keracnyl gel spumant reduce coșurile și punctele negre, curăță și purifică pielea, reglează secreția de sebum, calmează și hidratează. Poate fi utilizat singur sau în asociere cu tratamentele medicamentoase. Se aplică pe față și corp de două ori pe zi. Conține Myrtacine, dar și o moleculă Prohydrine®, cu rolul de a evita senzația de “piele care strânge”. Preț: 46 ron.

Gama conține și alte două produse pe care nu am avut ocazia să le testez, dar care pot fi la fel de utile. Despre gama completă puteți citi aici.

Produsele Keracnyl se pot găsi în farmacii. Mai multe detalii: www.keracnyl.ro

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *