Unul dintre cei mai apreciați stiliști din România, Maurice Munteanu, a prezentat propunerile Deichmann pentru sezonul de toamnă/iarnă 2017. Acesta a oferit și câteva sfaturi utile, care s-au potrivit minunat cu o nouă colecție frumoasă, simplă, naturală.

Maurice Munteanu a arătat că sandalele pot fi purtate cu ușurință toamna, fără prea multe griji. A sfătuit doamnele să întâmpine vremea răcoroasă în sandalele favorite, accesorizate cu o pereche de dresuri asortate, mai ales dacă sandalele sunt colorate, jucăușe. Întrebat dacă ar fi de dorit să abordăm un look edgy, cool și să cumpărăm două perechi de sandale identice, dar în culori diferite, pentru a putea să le purtăm combinate, Maurice a dat un răspuns negativ. El a precizat că nu oricine poate aborda un look cu o sanda roz și o alta albastră, spre exemplu, și că ar fi de dorit ca doamnele să rămână mereu naturale și să nu mizeze pe un stil nepotrivit din dorința de a șoca. Într-o lume în care viteza și originalitatea contează adesea mai mult decât substanța, sfatul lui Maurice m-a făcut să zâmbesc.

Așadar:

DA, este corect să purtăm sandale toamna. Colorate și asortate dresurilor.

NU, nu trebui să purtăm pantofi în culori diferite, doar din dorința de a fi cool!

Colecția Deichmann de toamnă/iarnă a părut desprinsă din abordarea lui Maurice Munteanu: accentele opulente există, materialul favorit al sezonului rămâne catifeaua, dar nimic nu șochează, căci viziunea este abordabilă, naturală.

Se poartă, așadar:

SNEAKERS & SPORTIES: Îmbrăcămintea obișnuită, nonșalantă și streetwear-ul sunt încă foarte populare. Trendul se datorează mult noilor pantofi sport sneakers.

PANTOFI CU TOC (PUMPS): Pentru o notă feminină, în această toamnă sunt la modă pantofii cu toc, pumps, în stilul sexy clasic, cu vârf ascuțit și tocuri înalte și zvelte sau cu tocuri bloc, pentru un look modern.

STILUL AFTER WORK: Între serviciu și ringul de dans rămâne adesea prea puțin timp, iar stilul glamour poate fi util în ambele scopuri. Pantofii sexy, cu toc înalt și accesorii șic vor condimenta o ținută aparent simplă.

GHETUŢE: Rămân la modă modelele cu aspect robust, compact, dar și cele hot, cum ar fi cizmele scurte, până la gleznă, negre, stil rock, decorate cu nituri, catarame, franjuri sau cristale!

GHETE CU ȘIRET: Noile ghete cu șiret creează un look impunător prin aspectul robust, dur.

CIZME: În ceea ce privește cizmele, înălțimea variază de la cizme medii la cizme clasice, lungi. Sunt prezente variante cu aspect de velur, cu șireturi, în culori bogate de toamnă și cu detalii interesante.

CIZME PESTE GENUNCHI: Cizmele overknees, cu sau fără tocuri, au cucerit un loc permanent în garderoba de iarnă.

Retailerul Deichmann este prezent în România cu 82 de magazine fizice și un Online Shop. Cele mai noi modele de toamnă/iarnă sunt deja disponibile, inclusiv pe www.deichmann.com.

Fashion & Accessories

One Reply to “Maurice Munteanu, despre pantofii și sandalele toamnei, by Deichmann”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *