“În cel mai mare oraș din China, trecutul și viitorul sunt țesute împreună pentru a crea o frumusețe mistică care este cu adevărat unică. Este locul în care brandurile faimoase de modă se întâlnesc cu produse tradiționale, din piețele din lumea veche. Este locul unde gastronomia este inovatoare, iar tradiționalele ceremonii de ceai sunt încă respectate,” susține Amway în comunicatul de presă care anunță lansarea noii colecții de machiaj Artistry Studio Shanghai Edition. Inspirate de Asia, de coloritul puternic al hainelor tradiționale, dar și de frumusețea și delicatețea peisajelor, noile produse de make-up sunt tot ce ne-am putea dori într-o toamnă ternă.

Artistry Studio Shanghai Edition

Iată care sunt produsele noastre preferate din noua colecție Artistry Studio:

Soft and Silky Eye and Cheek Pop Trio – Nudes

Artistry Studio Shanghai Edition Soft and Silky Eye & Cheek Pop Trio Nudes

Un produs 2 în 1: fard de pleoape și fard de obraz, care poate fi utilizat în mai multe feluri. Pop trio este, probabil, cel mai versatil produs din noua gamă Artistry Studio, iar nuanțele nude îl ajută să devină și mai versatil. De la bronzer, produs de contur, fard de pleoape și fard de obraz, Soft and Silky Eye and Cheek Pop Trio ar putea fi tot ce ai nevoie pentru un machiaj rapid, subtil, dar provocator.

Citește și: 3 noutăți…

Pomelo Soft as Silk Hand Cream

Artistry Studio Shanghai Edition Soft as Silk Hand Cream Trio Pomelo

Perioada pe care o traversăm cu toții înseamnă că ne spălăm mai des pe mâini, folosim frecvent dezinfectanți pe bază de alcool și, în cele din urmă, pielea mâinilor are de suferit. De aceea crema de mâini este mai importantă ca oricând, iar folosirea ei frecventă va împiedica crăparea pielii și apariția eczemelor. Pe lângă aceste argumente seci, trebuie să menționăm că această cremă de mâini miroase a pomelo, lucru care o transformă într-un răsfăț vesel și fresh.

Light Up Silky Matte Lip Color, nuanța Spice Red

Artistry Studio Shanghai Light Up Silky Matte Lip Color Spice Red

Nu puteam discuta despre noua gamă Artistry Studio Shanghai Edition fără se menționăm superbele nuanțe de roșu propuse pentru buze. Dintre toate, preferata noastră este Spice Red, un roșu care se potrivește aproape tuturor tipurilor de ten. Să mai spunem și că produsul este rezistent la transfer și disponibil și în alte nuanțe superbe de roșu, precum Cherry Red, Rose Red și Berry Red?

Citește și: 3 trucuri…

Artistry Studio Shanghai

Vă încurajăm să descoperiți noua gamă Artistry Studio Shanghai Edition, care este disponibilă pe site-ul Amway.

Beauty & Make-up

One Reply to “Amway a lansat Artistry Studio Shanghai Edition. Iată care sunt preferatele noastre”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *