Pentru cei mai mulți dintre noi, toamna înseamnă revenire: la școală, la birou sau acasă. Chiar dacă e necesar să uităm pentru câteva luni de bucuria vacanțelor, asta nu înseamnă că viața noastră trebuie să fie mai tristă. Nici că ar trebui să renunțăm la mici capricii, poate mai necesare ca oricând într-un 2020 dificil și obositor. Vă încurajăm să descoperiți 3 noutăți beauty perfecte toamna, care vă vor ajuta să vă simțiți mai frumoase, trup și suflet. Printre ele se numără cadouri pentru partener, produse de îngrijire a părului și arome desprinse parcă din cele 1.001 de nopți.

Noutăți beauty perfecte toamna: îngrijirea părului

Soare, mare sau piscină, vara înseamnă mult stres pentru bucle, uscare excesivă a părului și scalpului și o nevoie de hidratare mai mare ca oricând. Maria Nila a lansat gama Structure Repair pentru a repara și a fortifia structura firului de păr. Gama conține șampon, balsam, mască și tratament leave-in, iar toate produsele au fost create special pentru părul deteriorat, uscat și tratat chimic. Extractul de alge ajută părul să-și recapete rezistența naturală, catifelarea și strălucirea. Unde mai pui că vă vor ajuta și pe voi să vă amintiți de zilele frumoase petrecute pe malul mării. Produsele sunt disponibile pe www.marianila.com.

Citește și: 3 trucuri utile…

Dacă ne dorim să mirosim într-adevăr ca Șeherezada, putem vizita o parfumerie orientală.

Photo by Mariah Hewines on Unsplash

Noutăți beauty perfecte toamna: arome desprinse din 1.001 de nopți

Nimic nu e mai potrivit toamna decât un parfum nou, cu o aromă care să ne încălzească sufletele cu miros dulce, oriental și condimentat. Toamna este sezonul perfect pentru a trece de la parfumurile fresh, citrice sau florale la acelea care ne oferă căldură și savoare. Unul dintre cele mai ușoare moduri de a face acest lucru este să trecem de la varianta de apă de toaletă, la apă de parfum sau elixir, fără a renunța la parfumul nostru preferat. Putem proceda așa cu Nomade de la Chloe, care este un parfum ideal vara ca apă de toaletă, dar și toamna, ca apă de parfum. Iar dacă ne dorim să mirosim într-adevăr ca Șeherezada, putem vizita o parfumerie orientală, așa cum este Marab Parfumery.

Citește și: Parfum similar cu Baccarat…

Noutăți beauty perfecte toamna: un cadou pentru el

Toamna este sezonul perfect pentru a-i  face și lui un cadou. Spontan, fără motiv și fără să fie sărbătoare, dar cu gândul la îngrijirea specific masculină pe care o oferă noul LUNA 3 MEN de la FOREO. Parte a rutinei de curățare zilnică, LUNA 3 MEN folosește pulsațiile T-Sonic pentru a oferi o curățare profundă, eliminând 99.5% din murdărie, sebum și celule moarte. Practic, acest aparat îi ajută pe domni să se bucure de o piele catifelată, dar și de un nou gadget. În plus, studiile FOREO arată că lamele de ras vor rezista până la 2x mai mult după utilizarea LUNA 3 MEN. Noul gadget este disponibil în magazinele Douglas și pe www.foreo.com.

Beauty & Make-up

3 Replies to “3 noutăți beauty perfecte toamna”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *