În fiecare zi suntem bombardate cu reclame care promit ce e greu de promis: un ten strălucitor, indiferent cum arată în prezent. Majoritatea acestor promisiuni nu sunt atât false, cât insuficiente. Asta se întâmplă pentru că pielea frumoasă nu înseamnă doar “obrazul subțire cu cheltuieală se ține,” ci și o stare bună de sănătate fizică și psihică. Până la urmă, frumusețea începe din interior. De asemenea, îngrijirea zilnică nu înseamnă doar produse scumpe, ci și produse și ritualuri zilnice alese cu atenție, din respect pentru pielea noastră. Ne-am propus să vă prezentăm 3 trucuri utile pentru un ten strălucitor.

Infuziile din plante

Prezentul ne găsește pe toți mai aproape de natură. Am descoperit cu toții că ea ascunde beneficii uluitoare pentru sănătate și stare de bine. Am învățat, din nou, să o protejăm și să ne folosim de ea eficient. Una dintre modalitățile prin care putem face chiar asta este aceea de a înlocui apa tonică cu infuzii din plante sau, dacă suntem presate de timp, cu infuzii florale.

Photo by Lisa Hobbs on Unsplash

Folosim infuzia de mușețel pentru a calma un ten sensibil sau iritat. Infuzia de gălbenele este, în schimb, ideală pentru pielea cu tendințe acneice sau pentru tenurile mature. Cimbrul are proprietăți antibacteriene și poate fi utilizat cu succes de cele cu ten mixt, gras sau acneic. Apa de trandafiri, disponibilă în magazinele orientale și online, este ideală pentru toate tipurile de ten.

Dispozitivele de curățare a tenului

Dispozitivele de curățare facială, în frunte cu FOREO, reprezintă o armă extrem de utilă în lupta pentru un ten strălucitor, frumos și sănătos. Chiar dacă suntem adesea tentate să investim într-o cremă nouă, care promite ingrediente active și acțiune eficientă, trebuie să ne gândim că nimic nu se poate întâmpla fără curățare. Acesta este primul pas către un ten strălucitor.

Nu contează ce dispozitiv de curățare facială alegi pentru a face primii pași către un ten frumos. Însă FOREO reprezintă o variantă demnă de luat în calcul, pentru că este un dispozitiv mic, ușor de transportat și de folosit, dar și extrem de rezistent. În plus, siliconul hipoalergenic garantează siguranța pentru corp, materialul neporos fiind ușor de curățat și împiedicând acumularea de bacterii.

Citește și: De ce FOREO UFO 2…

Calitatea produselor folosite, indiferent de preț

Un ten strălucitor se menține folosind produse de înaltă calitate, însă asta nu înseamnă neapărat și un preț pe măsură. Putem opta ușor pentru cosmetice naturale pe bază de miere și ingrediente apicole bio, create la noi acasă, în România. Mierea este un ingredient utilizat încă din cele mai vechi timpuri pentru sănătate și frumusețe.

Photo by Christina Branco on Unsplash

Nici când vine vorba de dermatocosmetice, prețul nu este neapărat cel mai bun indicator al calității unui produs. O apă micelară hipoalergenică, ideală pentru tenul mixt și cu ingrediente de top, precum extractul de Camellia sinesis, este disponibilă AICI la doar 29 lei. La reducere, prețul ei poate fi de doar 14 lei, în condițiile în care vorbim despre un produs dermatocosmetic eficient, cu ingrediente ideale pentru un ten strălucitor. Mai scump nu înseamnă mereu mai bun!

Citește și: 5 sfaturi pentru…

Beauty & Make-up

One Reply to “3 trucuri utile pentru un ten strălucitor”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *