SPARK, una din cele mai celebre companii din România care oferă servicii de car sharing cu mașini electrice anunță o nouă colaborare cu Renault prin intermediul căreia va adăuga 400 de mașini complet electrice Renault ZOE în flota locală.

Primele 100 de mașini sunt în curs de a fi adăugate în flotă, iar clienții din București se pot bucura deja de noua generație Renault ZOE. Prin acest parteneriat SPARK devine cea mai mare companie de car sharing din România, cu peste 550 de mașini electrice în flotă.

„În exact un an de la debutul pe piața din România am ajuns la o creștere impresionantă. Am început cu mai puțin de 50 de mașini în București și curând vom avea peste 550 de autovehicule complet electrice pregătite pentru curse plăcute. Suntem foarte încântați de colaborarea cu Renault și ne așteptăm să fie una de succes, pe termen lung. Cu includerea în flotă a celor 400 de mașini Renault ZOE continuăm strategia de a deveni mai accesibili pentru clienții noștri și, totodată, cea mai mare platformă de car sharing din țară. Serviciul nostru devine deja o soluție populară pe măsură ce clienții SPARK au acces facil la o alternativă de mobilitate urbană accesibilă, cu emisii zero și fără complicații, care aduce și beneficiul unor călătorii sigure, într-un mediu izolat”, a spus Dimitar Stoyanov, country manager, SPARK România.

SPARK și Renault ZOE – o combinație perfectă

Noile mașini vor crește semnificativ disponibilitatea serviciului în București. Renault ZOE este o mașină electrică potrivită pentru mobilitatea urbană, în interiorul orașului. Versiunea acestui model disponibilă pentru SPARK este dotată cu baterie de 40 kWh și are o autonomie de până la 300 de kilometri (WLTP). Prețul curent de închiriere a acestei mașini este de 0,86 lei pentru un minut și 120 de lei pentru 24 de ore.

SPARK este un brand de top, pentru car sharing exclusiv cu mașini electrice, în Europa de Sud-Est și Țările Baltice. Compania privată „SPARK Technologies UAB” (Lituania) controlează operațiunile SPARK din Lituania, Bulgaria și România.

Vezi și: ISTORIC DAUNE RAR: CUM POȚI AFLA TOT CE TE INTERESEAZĂ DESPRE O MAȘINĂ

SPARK flota Renault Zoe
SPARK flota Renault Zoe
Boys & Toys

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *