Izolarea nu înseamnă doar schimbare la nivel fizic și mental, ci și schimbări în ceea ce privește sănătatea și frumusețea tenului și a părului. Pielea noastră nu mai este expusă la lumina soarelui, iar lipsa umidității și expunerii la aer curat o poate afecta. Tenul poate deveni uscat, sensibil și lipsit de strălucire. Este adevărat însă și că, stând mai mult timp acasă, folosim mai puțin makeup și avem la dispoziție mai mult timp pentru a utiliza, în schimb, produse de îngrijire. Așadar, ritualul zilnic îngrijire a tenului, dar și al părului trebuie respectat și îmbunătățit dimineața și seara. Noi propunem 5 produse de beauty perfecte în aprilie 2020, pentru un plus de frumusețe și stare de bine.

Produsele perfecte pentru curățarea tenului în profunzime

FOREO LUNA mini 3 te va ajuta să obții o curățare rapidă și profundă a tenului în doar 30 de secunde. tenul tău se va bucura de un plus de strălucire mai ales dacă folosești și Micro Foam Cleanser care este special conceput pentru a întregi ritualul FOREO și nu usucă pielea. În plus, gelul de curățare contribuie la menținerea nivelului de hidratare la nivelul epidermei și protejează tenul împotriva deshidratării. Disponibil pe www.douglas.ro și www.foreo.com.

Hidratare flawless, cu o cremă remodelatoare cu efect nutritiv

Hidratarea tenului folosind o cremă de înaltă calitate este importantă în această perioadă, pentru a menține un nivel de hidratare optim al filmului hidrolipidic. Alege o cremă bogată în nutrienți, așa cum este Lierac Lift Integral, care nu ar putea lipsi din lista noastră de 5 produse de beauty perfecte în aprilie 2020. În plus, această cremă conține ingrediente de calitate și oferă uu efect de lifting vizibil, conform producătorului. Disponibilă în Farmaciile Help Net.

Citește și: Cosmetice naturale…

Îngrijirea mâinilor, mai importantă ca oricând

Este recomandat să ne spălăm mâinile temeinic și frecvent, acesta fiind primul pas în prevenirea infectării. Însă, lipsită de hidratare, pielea mâinilor poate deveni uscată și aspră din cauza spălatului excesiv. Skincode Essentials 24 H Intensive Hand Cream este o cremă de mâini care oferă hidratare intensă, fiind formulată cu GM Glucan, unt de shea și pro vitamina B5. Disponibilă în Farmaciile Help Net.

Ulei de argan pentru menținerea sănătății și frumuseții părului

Maria Nila Argan Oil întărește, hrănește fibra capilară și lasă părul strălucitor și mătăsos. Acest ulei de argan este un tratament perfect după fiecare spălare, pentru că se absoarbe rapid și reduce aspectul firelor rebele și despicate. Toate produsele Maria Nila din gama True Soft conțin ulei de argan, fiind special concepute pentru hrănirea părului uscat și fragil. Disponibil pe www.marianila.com.

Citește și: Maria Nila a lansat…

O mască exceptională pentru hidratarea tenului

Masca H2Overdose de la FOREO conține acid hialuronic, care oferă o infuzie de hidratare și redă suplețea și fermitatea tenului. În același timp, masca creează o barieră care împiedică deshidratarea. Compatibilă cu dispozitivul UFO și UFO mini. Măștile activate UFO sunt testate dermatologic, formulate în Koreea și conțin ingrediente de calitate din extracte de plante și fructe. Disponibile pe www.douglas.ro și www.foreo.com.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.