Odată cu sezonul rece, apar noi probleme la nivelul tenului, dar şi pentru trup şi suflet. De la lipsa zilelor libere şi până la aglomeraţia din marile oraşe, toamna aduce noi motive de stres. În plus, pielea noastră este acum mai expusă la intemperii, la fel şi părul, iar orele mai lungi de muncă îşi pot pune amprenta nu doar pe suflet, ci şi pe aspectul fizic. De aceea, vă propunem 3 produse de înfrumuseţare ideale toamna care vă vor da ocazia să luaţi o pauză de îngrijire. Astfel, vă puteţi dărui timp pentru stare de bine, pentru frumuseţe fizică şi psihică.

Produse de înfrumuseţare ideale toamna: ce alegem?

În primul rând, este indicat să optăm pentru acele produse de înfrumuseţare care ne dau ocazia de a face o pauză de la ritmul mai alert de viaţă. Toamna poate fi ideală pentru a lucra mai mult şi mai bine, dar asta nu înseamnă că nu avem nevoie de pauze. Le putem lua cu ajutorul unor produse ideale pentru trup şi suflet.

Noul dispozitiv FOREO UFO 2 Black

Brandul suedez de beauty şi tehnologie FOREO ne-a dovedit deja că dispozitivele de înfrumuseţare au stil. Asta ne arată şi noul FOREO UFO 2 Black, un dispozitiv care ne poate oferi un tratament facial complex al pielii feţei în doar 2 minute. Acum nu mai trebuie să ne facem griji că nu avem la dispoziţie cele 20 de minute necesare în mod normal pentru aplicarea unei măşti de faţă. Cu FOREO UFO 2 Black putem avea parte de un tratament rapid, dar intens. Tehnologia de determoterapie uşoară şi rapidă, alături de pulsaţiile T-Sonic, transformă pielea pentru absorbţia profundă a ingredientelor din masca aleasă. Dispozitivul este compatibil cu măştile Power Activated şi beneficiază de uzul tehnologiei de ultimă oră.

FOREO UFO2 Black este disponibil pe www.douglas.ro si pe www.notino.ro.

Citeşte şi: Poezie şi…

Suplimentul Nutrilite Balance Within de la Amway

Nutrilite, marca nr. 1 de vitamine şi suplimente alimentare din lume, a lansat Nutrilite™ Balance Within™, un produs creat pentru sprijin imunitar şi potrivit oricărui stil de viaţă şi la orice vârstă. Acesta este destinat bărbaţilor şi femeilor care se străduiesc să trăiască din plin şi care aspiră la o viaţă sănătoasă şi echilibrată. Nutrilite™ Balance Within™ este un produs 3 în 1. Acesta contribuie la susţinerea sistemului imunitar şi a bunei dispozitii. Conţine vitaminele B6 şi B9, adesea numite „vitamine ale dispoziţiei”. În plus, vitamina B6 din compoziţie ajută la întreţinerea funcţionării normale a sistemului nervos şi ajută microbiomul.

Suplimentul Nutrilite Balance Within de la Amway este disponibil pe www.amway.ro.

Citeşte şi: 3 produse…

Șamponul Cystiphane Împotriva Căderii Părului de la Biorga

Laboratoarele Biorga vin în întâmpinarea tuturor celor care se confruntă cu fenomenul de cădere a părului. Șamponul Cystiphane Împotriva Căderii Părului de la Biorga este ideal pentru aceste persoane, indiferent de sex sau de vârstă. Produsul are o bază de spălare blândă, de origine vegetală și conține ingrediente active de înaltă calitate. Printre acestea se numără și Pirition Zinc, Cistină, Vitamina B6 și Acid Hialuronic. Șamponul a fost creat special de laboratoarele BIORGA pentru a încetini ritmul căderii părului și pentru a proteja fibra capilară.

Șamponul Cystiphane Împotriva Căderii Părului este disponibil la reducere pe www.dermacare.com.ro.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *