COS a prezentat colecţia Toamnă-Iarnă 2021 în cadrul iconicului Roundhouse din Londra. Piesele care fac parte din această nouă colecţie reprezintă modul brandului de a reinventa garderoba clasică. Colecţia pune accent pe libertatea de a depăși limitele designului tradițional, fiind una dedicată confortului, dar şi inovaţiei. Fluiditatea mișcărilor purtătorului este asigurată de drapajele superbe din colecţie, acestea fiind stratificate și adaptate unor croiuri supradimensionate. 

Prezentarea colecţiei COS Toamnă-Iarnă 2021

COS a colaborat cu Bureau Betak pentru a produce evenimentul de lansare al noii colecţii Toamnă-Iarnă 2021, punând accent pe sustenabilitate în plănuirea şi în realizarea evenimentului. Din dorinţa de a schimba scopul mobilierului folosit în cadrul evenimentelor COS, materialele utilizate în set-up-ul prezentării colecţiei de Toamnă-Iarnă 2021 sunt fie închiriate, fie vor fi donate după eveniment. În acest fel, obiectele cu pricina îşi vor găsi o viaţă nouă şi scopuri noi. Scena, draperiile și covoarele din culise vor fi donate prin intermediul Event Cycle, un grup care împărtășește misiunea COS de a încerca să reducă deșeurile şi de a susţine dezvoltarea economiei circulare. Event Cycle colaborează cu o serie de organizații caritabile din comunitățile locale, sprijinind educația în școli, creșe, grupuri cu nevoi speciale și grupuri comunitare.

Citeşte şi: Festivalul…

Stilul este mai presus de modă.

COS

Cum arată piesele vestimentare din noua colecţie

Piesele vestimentare care fac parte din noua colecţie pot fi recunoscute uşor ca fiind COS, pentru că ele păstrează elementele consacrate ale brandului: materialele de înaltă calitate, croiurile simple şi clasice şi jocul de culori şi principii fundamentale. Toate aceste componente subliniază o trăsătură generală a brandului, anume că stilul este mai presus de modă. COS pune accentul pe reinterpretarea garderobei clasice, pe libertate şi confort. De asemenea, detaliile personalizate sunt aduse la un alt nivel în cadrul colecţiei de Toamnă-Iarnă 2021, iar construcția pieselor este rafinată. Aceasta reprezintă o îmbinare perfectă între simplitate și complexitate, dar şi între eleganță și funcționalitate.

Şi influenţele retro sunt parte importantă din noua colecţie, acestea fiind puse în evidenţă printr-o serie de elemente, de la gulere mărite și mâneci rotunjite, şi până la accentele minimaliste inspirate de anii ‘90. Acestea evidenţiază proporții mai subțiri cu ajutorul anumitor croieli care dau formă vestelor de costum și pantalonilor relaxați. Pliurile animă fustele, în timp ce costumele adaugă colecţiei un plus de structură. Paltoanele clasice sunt şi ele reinterpretate şi apar în cadrul noii colecţii în variante albastru cobalt deschis sau din piele, în culorile clasice. Practic, multe dintre piesele de zi cu zi sunt regândite şi reinterpretate în colecţia de Toamnă-Iarnă 2021 de la COS, prezentată la Roundhouse.

Citeşte şi: COS…

Piese statement în noua colecţie

Noua colecţie impresionează prin piesele vestimentare clasice, dar comode şi originale. Culorile variază de la paleta nude şi nuanţele clasice, cu accente de verde şi albastru intens. Nuanţele de verde impresionează prin profunzime şi varietate, de la olive şi kaki şi până la nuanţele pământii cu accente şi subtonuri verzi. Toate sunt perfecte toamna! În plus, materialele de înaltă calitate moi, mătăsoase şi comode se combină în colecţia de Toamnă-Iarnă 2021 de la COS cu unele originale, aşa cum este pielea. Aceasta din urmă dă colecţiei o notă rock, de putere, fără a fi însă ostentativă ori deplasată. Întreaga colecţie este caracterizată de eleganţă şi simplitate, iar piesele statement pot fi combinate frumos între ele pentru a crea look-uri originale.

În atmosfera nesigură a anilor 2020 şi 2021, simplitatea unor piese vestimentare care inspiră eleganţă, putere şi frumuseţe impresionează. De la rochiile clasice, negre, care pot fi purtate la orice eveniment şi până la fustele plisate de piele, colecţia Toamnă-Iarnă 2021 de la COS este exact ce ne trebuie pentru un final de an realmente frumos.

Fashion & Accessories

2 Replies to “COS a prezentat colecţia Toamnă-Iarnă 2021”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.