Brandul londonez COS a lansat magazinul online în România: cosstores.com. Creațiile brandului sunt inspirate de artă și cultură contemporană. Fiiecare piesă echilibrează designul inovativ și stilul durabil într-o creație simplă și superbă, realizată să reziste în garderobă dincolo de sezon și de schimbările de trend.

Lansarea noului magazin online în România vine cu propunerea unei colecții de primăvară-vară 2020 care explorează aspectele practice ale garderobei utilitare și prezintă materiale inovative precum țesături vopsite organic și denim peliculizat. Texturile și construcția croiului sunt regândite pentru a crea puncte de interes. Țesătura tehnologică rezistentă este combinată cu bumbac, într-o nouă tehnică și folosită la conceperea cămășilor. Brandul și-a propus o adevărată inovație în materie de țesături, în fiecare sezon: tot bumbacul folosit este obținut din surse sustenabile: bumbac organic, reciclat și reconstituit.

Citește și: 3 modele de sneakers…

COS: modern, funcțional, durabil

COS a rămas fidel conceptului său creat în 2007, acela de a oferi colecții de înaltă calitate, fie că vorbim despre colecții capsulă, sau despre piese clasice reinventate, în ton cu etosul brandului – modern, funcțional, axat pe durabilitate și design tactil. Inspirat de artă, COS folosește metode tradiționale și tehnici noi pentru a lansa colecții de calitate, făcute să reziste dincolo de sezon. Dedicat design-ului inovativ șI timeless, COS colaborează cu artiști consacrați și noi, galerii și studiouri creative. COS a avut plăcerea de a crea proiecte cu Serpentine Galleries, Salone del Mobile, The Guggenheim New York, The Donald Judd Foundation, Frieze London, The Dia Art Foundation, Design Miami/, Opening Ceremony and Mr Porter și artiști precum Snarkitecture, Sou Fujimoto, Studio Swine, Wayne McGregor și AFSO/ANDRÉ FU.

Citește și: 3 rochii ideale…

În România, COS a decis să mizeze pe o colaborare faină pentru a marca lansarea noului magazin online. Așadar, brandul s-a asociat cu influencerii locali Zenobia Lazarovici – @neoandlime și Virgil Godeanu – @virgilgod, care au prezentat piesele COS preferate cu această ocazie.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.