Yves Rocher a lansat noua colecție Plaisirs Nature, cu arome noi și îmbietoare, perfecte pentru ritual corporal zilnic: Floare de Portocal – Lavandă – Petit Grain, Lavandă – Mure, Migdală – Floare de Portocal, Măsline – Petit Grain, Mandarină – Lămâie – Cedru, Mango – Coriandru, Lămâie – Busuioc, Zmeură – Mentă, Vanilie Bourbon și Nucă de Cocos.

Plaisirs Nature este o gamă completă, formată din peste 50 de produse de excepţie ce oferă stare de bine în fiecare zi. Texturile produselor sunt inedite: geluri de duș gomante cu seminţe 100% din fructe, uleiuri de duș, săpunuri exfoliante, creme delicate și exfoliante pentru corp, uleiuri pentru corp și masaj, ape de toaletă cu efecte binefăcătoare, cuburi efervescente pentru baie.

Plaisirs Nature cuprinde 3 game cu asocieri inedite de extracte vegetale cu efecte binefăcătoare:
· Relaxare, pentru regăsirea stării de bine și a echilibrului esenţial, prin colecţiile: Floare de Portocal, Lavandă & Petit Grain, Lavandă & Mure, Migdale & Floare de portocal, Măsline & Petit Grain.


· Energie, pentru regăsirea forţei și a energiei vitale, prin colecţiile: Mandarină, Lămâie & Cedru, Mango & Coriandru, Lămâie & Busuioc, Zmeură & Mentă.


· Senzualitate, pentru momente de senzorialitate, prin cele 2 colecţii păstrate din vechea gamă: Vanilie Bourbon și Nucă de Cocos.

Toate gelurile de duș Plaisirs Nature conţin peste 97% ingrediente de origine naturală. Fiecare ambalaj din gama Plaisirs Nature a fost redefinit respectându-se demersul de eco-concepţie. 100% dintre produsele utilizate sub duș sunt ușor biodegradabile (teste în laborator).

Produsele sunt disponibilie aici, alături de alte surprize minunate.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *