Vara este anotimpul preferat al fustelor și rochiilor, însă picioarele tale pot fi nepregătite pentru a fi mângâiate de soare. Statul în picioare sau pe scaun un timp îndelungat poate determina apariția vinișoarelor inestetice pe picioare, iar fragilitatea capilară favorizează apariția frecventă de mici vânătăi exact acolo unde nu îți dorești. Chiar dacă ai un program aglomerat, meriți să poți purta o fustă sau rochie fără aceste probleme.

Dacă te deranjează vinișoarele mici, cu aspect de “pânză de păianjen”, vizibile prin piele sau micile vânătăi, Benemedo a creat Vitella Vein, un gel dermatologic multibenefic, ce susține frumusețea și sănătatea pielii.

Aplicarea de 2-3 ori pe zi a gelului Vitella Vein duce la dispariția micilor vânătăi în câteva zile, iar vizibilitatea vinișoarelor se estompează după 2 săptămâni, conform informațiilor producătorului. Produsul este un amestec de ingrediente benefice, atent selecționate pentru a acționa eficient asupra problemelor amintite și nu conține parabeni.

Pentru un efect optim, aplicați gelul pe pielea caldă si umedă, când porii sunt deschiși, mai ales după baie sau duș. Gelul se absoarbe rapid, fără să lase urme pe piele.

Gelul Vitella Vein este disponibil în farmaciile Catena, Dona, Sensiblu, farmacii independente și farmacii online.

Pentru mai multe detalii, accesați  http://www.vitella.ch/ro/vitella-vein

Beauty & Make-up How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *