Cauți un supliment natural delicios și plin de vitamine pentru piciul tău? Wellkid Soft Jelly sunt noile jeleuri gumate, moi și sănătoase care îi asigură copilului tău necesarul de elemente nutritive pentru ca el să se dezvolte sănătos și armonios.

Necesarul nutrițional al copiilor este unul mare, pentru că aceștia trebuie să facă față ritmului de dezvoltare și creștere. Cu toate acestea, studiile arată că mulți copii au carențe de vitamine și minerale, în timp ce suferă și din cauza obezității. Dieta copiilor nu este, deci, ideală: alimentele fie nu conțin toți nutrienții esențiali, fie există un adaos prea mare de făinoase, ce cresc valoarea calorică a mesei, fără valori nutritive. Astfel, copilul crește în greutate, dar organismul suferă din cauza carențelor.

De asemenea, un factor în plus al acestei carențe îl reprezintă faptul că în timpul preparării hranei se pierd cantități importante de vitamine și minerale. În consecință, devine esențială administrarea de suplimente nutritive echilibrate, special concepute pentru copii, precum Wellkid Soft Jelly de la Vitabiotics. Acestea conțin vitamine și minerale în doza corespunzătoare nevoilor copiilor cu vârste între 4 și 12 ani, având un adaos de semințe de in – sursă importantă de energie și acizi omega 3. Wellkid Soft Jelly oferă suportul nutrițional necesar pentru o creștere armonioasă, într-o formă plăcută de jeleu cu aromă naturală de căpșuni.

Jeleurile nu conțin zahăr, fiind blânde cu dinții copiilor. Nu au colorant, conservant sau aromă artificială.

Găsiți Wellkid Soft Jelly în farmacii.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *