Dove a lansat noua gamă Dove Nourishing Secrets, care îmbină puterea nutritivă a produselor Dove cu cea a ingredientelor naturale. Ca toate produsele Dove, aceasta presupune o îngrijire completă și cantitatea ideală de hidratare. Cu ingrediente din toate colțurile lumii și parfumuri care încântă simțurile, noua gamă Dove Nourishing Secrets hidratează profund pielea, lăsând-o catifelată, revigorată și cu o strălucire naturală.

Gama Dove Nourishing Secrets este disponibilă în 3 variante:

Gel de duș și loțiune de corp Glowing Ritual. Inspirate de ritualurile de îngrijire ale femeilor din Japonia, produsele au formule delicate, îmbogățite cu lapte de orez și extract de floare de lotus. Acestea hidratează pielea în profunzime și îi oferă o strălucire naturală, iar parfumul delicat încântă toate simțurile.

Gelul de duș și loțiunea de corp Invigorating Ritual sunt inspirate de ritualurile de îngrijire ale femeilor din America Centrală. Acestea combină uleiul de avocado cu extractul de gălbenele, într-un amestec energizant și nutritiv. Pielea rămâne fină și catifelată, în timp ce parfumul proaspăt îți revigorează simțurile.

Gelul de duș Relaxing Ritual este inspirat de ritualurile de îngrijire ale femeilor din Franța și combină uleiul de lavandă cu extractul de rozmarin într-un mix care îți va hidrata și calma pielea. Aroma delicioasă te va relaxa și elibera de stresul cotidian.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *