Ai auzit de acele produse românești care au trecut testul timpului, dovedindu-și calitatea? Printre ele e numără și foarte multe produse Farmec, căci mamele noastre nu aveau nevoie de alt demachiant când exista Doina, iar crema de față Gerovital H3 le apăra de riduri, în ciuda lipsurilor și problemelor de tot felul. Mai puțin cunoscute, poate, dar la fel de impresionante prin calitatea excepțională la un preț foarte mic, sunt și produsele pentru îngrijirea mânilor și unghiilor. Lacurile de unghii Farmec, tratamentele și cremele pentru mâini îți asigură o manichiură perfectă, fără prea mari bătăi de cap.

Pașii necesari pentru o manichiură perfectă?

  1. După duș sau baie, aplică Crema pentru mâini și unghii cu ulei de Argan, Farmec. Îți va asigura toată hidratarea și îngrijirea de care ai nevoie și este disponibilă în marile magazine, dar și online, la un super preț.
  2. Împinge cuticulele cu atenție, utilizând un bețisor de bambus și hidratează-le cu Tratament Expert – Ulei pentru cuticule.
  3. Aplică lacul de unghii Farmec Ultrarezistent, în nuanța și textura preferată. Pont: noile nuanțe includ variante calde, perfect mate, ideale pentru  acestă vară, dar și texturi metalizate, pentru un aspect glam.
  4. Aplică Gel TopCoat și manichiura ta va rezista mult mai mult, fără să treci prin corvoada unei manichiuri semipermanente, cu lampă UV, timp pierduți și costuri mult mai mari.
  5. Bucură-te de manichiura perfectă, folosind produse românești de calitate!

Beauty & Make-up

One Reply to “Manichiură perfectă cu lacurile de unghii Farmec”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *