Valerie Lungu este un exemplu de stil și bun-gust pentru mulți dintre noi, însă și un vlogger de succes, care a profitat de secretele a două dintre cele mai cunoscute platforme social media. Însă dincolo de aparițiile pe Instagram și TikTok, Valerie este naturală, activă și realmente pasionată de tot ce înseamnă content creation. Am stat de vorbă cu ea pentru a afla ce înseamnă să fii un vlogger cu adevărat flawless în 2020, dar și cum a trăit ea acest an problematic și perioada de izolare aferentă.

Ești de câțiva ani un vlogger de succes, cu apariții nu doar pe social media, ci și la TV și în presa tradițională. Care e secretul tău?

Valerie Lungu: Nu am niciun secret. M-am prezentat și m-am expus exact așa cum sunt, naturală, fără măști. Sunt eu 100% atât la tv, cât și pe social media. Probabil că felul meu de a fi mă ajuta super mult.

Cum a început acest drum și ce înseamnă, de fapt, să fii vlogger?

A fost greu începutul. Nu știam cum să pornesc și de unde să o apuc. Dar în momentul în care m-am hotărât ce mesaje vreau să transmit, lucrurile au venit de la sine.

Citește și: Lorena Șerban…

Știu că a fost o vreme când scriai destul de des pe blog, însă acum te vedem mai activă pe Instagram și TikTok. De ce ai ales aceste platforme?

Sunt platformele care îmi oferă cea mai multă creativitate și mișcare. Nu mă limiteaza, mereu apar tooluri noi. Îmi place să fac content și să ajut.

Pe TikTok fac efectiv orice îmi trece prin cap, nu am limite și astfel pot sa mă simt eu 100%.

Valerie Lungu

Care sunt, după tine, cele mai mari diferențe între aceste două platforme, Instagram și TikTok?

Algoritmul e diferit, oamenii sunt foarte diferiți. Pe Instagram sunt mai serioasă, iar pe TikTok fac efectiv orice îmi trece prin cap, nu am limite și astfel pot sa mă simt eu 100%.

Cum îți adaptezi conținutul pentru a se potrivi fiecărei platforme în parte?

Platformele sunt diferite. Dacă pe Instagram sunt serioasă și fiecare poză este lucrată în mici detalii, la TikTok nu este așa deloc: pot să postez orice. Iar farmecul la TikTok e faptul că poți face milioane de views cu un video, nu se știe niciodată ce material atrage atenția comunității. 

Citește și: Ana Gum…

Există încă persoane care susțin că a fi vlogger e destul de ușor și că această meserie nu presupune nici prea multă muncă, nici multe cunoștințe. Ce presupune, de fapt, activitatea de vlogger?

Nu este ușor, asta pot să vă spun sigur. Da, nu avem un program de la 09.00 la 18.00 care trebuie respectat, însă online-ul înseamnă activitate multă, să faci mereu ceva interesant care merită împărtășit cu ceilalți. Nu poți lăsa o zi fără content, scade engagementul. În online nu există zile de odihnă.

Cum arată o zi normală din viața ta?

Plină de evenimente frumoase și de creativitate.

Care sunt pasiunile tale și în ce zonă speri să te dezvolți pe plan personal și profesional, pe viitor?

Sper să devin un om de success, o persoană împlinită, cu multe proiecte și mesaje de transmis.

Anul 2020 a fost unul dificil și obositor pentru mulți dintre noi. Cum ai resimțit perioada de izolare, dar și schimbările care au urmat?

Pentru mine a fost diferit. În perioada de izolare am lucrat foarte mult, am avut cele mai frumoase zile în care am lucrat nonstop și n-am simțit asta. Cumva m-a ajutat să fiu mai organizată și mai productivă.

Starea ta de spirit este piesa vestimentară cea mai frumoasă.

Valerie Lungu

Ești un exemplu de stil pentru mulți followers. Ce piese vestimentare ai recomanda fetelor flawless, în toamna lui 2020?

Eu spun mereu că starea ta de spirit este piesa vestimentară cea mai frumoasă.

Fun & Games

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *