Victoria Beckham este un trendsetter în modă şi o interminabilă sursă de inspiraţie pentru orice fashionistă convinsă. Outfiturile vedetei au devenit, în timp, o sursă inepuizabilă de bun gust şi eleganţă, indiferent de sezon.

Takko îţi pune la dispoziţie o gamă variată de piese vestimentare, cu care te poţi juca pentru a recrea outfiturile vedetei până la cele mai fine detalii!

Casual smart

Credeai că doar Victoria Beckham poate purta cu stil o ţinută formată dintr-o pereche de jeansi şi un pulover? Ai acum acces la stilul personal al vedetei cu jeansii skinny şi puloverul de la Takko, ce recreează una dintre cele mai comode şi trendy ţinute de stradă ale vedetei. Completează-le cu o pereche de cizme negre, obligatoriu cu toc, şi cu o geantă supradimensionată şi vei obţine lookul fresh pe care vedeta îl adoptă cu atâta naturaleţe în outfiturile ei.

Victoria B. by Takko

All black

Negrul şi nuanţele terne, pământii, sunt culori statement în ţinutele pe care Posh Spice le poartă cu eleganţă la orice tip de eveniment. Nu de puţine ori, vedeta a fost surprinsă în ţinute all black, extrem de şic şi moderne, care au devenit trenduri în modă. Una dintre ele este acum la îndemâna ta: rochia cambrată, cu maneca lungă, până la genunchi, de la Takko, rămane piesa cea mai simplă şi versatilă cu care te poţi juca în outfiturile pe care le porţi în sezonul rece. Asortată cu dres negru şi botine în această nuanţă, ţinuta all black nu te poate „trăda” în nicio împrejurare, fiind o alegere mereu la modă.

 Victoria B. by Takko 2

Pulover: 79.99  lei

Pulover: 99.99 lei

Blugi:  119.99 lei

Rochie: 99.99 lei

Cardigan: 79.99 lei

Sursa foto Victoria Beckham: indicaboutique.blogspot.com

Sursa foto Victoria Beckham: http://www.splashnews.com/

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *