Călcatul rufelor pare un joc de strategie cu 10 nivele, greu de trecut? Tefal ascultă dorinţele consumatorilor săi de fiecare dată, iar nevoia de eficienţă şi rapiditate în călcatul rufelor se traduce prin gama de staţii de călcat Effectis.

Astăzi, când cele mai mari obstacole pe care le întâmpini atunci când vrei să cumperi o staţie de călcat rămân dimensiunea şi preţul, Tefal lansează Effectis – prima gamă de staţii de călcat compacte şi cu încălzire rapidă, care oferă performanţe tehnice de nivel înalt la un preţ accesibil.

Effectis aduce la un loc beneficiile unei staţii de călcat de înaltă presiune într-un aparat ultracompact, cu un design inovativ: o staţie de călcat al cărui abur de înaltă presiune pătrunde uşor ţesătura pentru a elimina şi cele mai încăpăţânate cute, de pe cele mai pretenţioase ţesături. Effectis a fost creată pentru a călca o cantitate mare de rufe într-un timp redus la jumătate, fără niciun compromis cu privire la rezultate, pentru ca tu să petreci mai mult timp alături de cei dragi!

Poate fi uşor de depozitat în orice loc, fiind mai compactă decât orice altă staţie de călcat şi poate fi uşor de transportat datorită sistemului de blocare, care fixează fierul de călcat de bază.

Tefal, cunoscut ca un adevărat trendsetter şi inovator în domeniul aparatelor electrocasnice, a dezvoltat pentru Effectis o nouă tehnologie prin care îmbunătăţeşte calitatea alunecării fierului de călcat pe ţesătură. Datorită tehnologiei Ultragliss Diffusion, talpa fierului de călcat netezeşte şi alunecă rapid pe orice ţesătură ca şi cum ar dansa pe gheaţă.

Autonomia nelimitată a gamei Effectis permite un călcat perfect, fără oprire, rezervorul putând fi umplut în orice moment. În doar două minute staţia este gata de utilizare.

TE-PRODUCTS-STEAM_GENERATOR-GTV-0-GV67XX_BLUE_GREEN-PROFIL_R_NO_CABLE_01

Noua gamă include staţia de călcat Effectis şi staţia de călcat Effectis Easy.

Staţia de călcat Effectis este destinată consumatorilor care îşi doresc un produs performant care să poată face faţă unui volum mare de rufe de călcat şi care să ofere rezultate impecabile. În timp ce setăm tipul de ţesătură pe care vrem să-l călcăm (sintetic, bumbac, mătase, lenjerie şi lână) temperatura fierului este adaptată în mod automat pentru a îndepărta fără efort toate tipurile de cute şi pentru a proteja ţesătura timp îndelungat.

Effectis Easy este o staţie de călcat care transformă călcatul rufelor într-o joacă de copii. Dacă vrei un călcat rapid şi eficient, atunci Effectis Easy este soluţia ideală. Nu trebuie să mai sortezi hainele, pentru că oferă combinaţia perfectă între temperatură şi aburi, care se potriveşte oricărei ţesături, evitând riscul de a arde ţesăturile delicate într-un moment de neatenţie.

Powerful_steam_effectis_violet

 

How to...

One Reply to “Tefal lanseaza Effectis – sau cum să calci cu stil”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *