Scriam aici despre plăcerile vinovate de primăvară: micile noastre capricii, lucruri care n-o să vă ajute să vă dezvoltaţi personalitatea, mintea sau sufletul, dar pe care vi le-aș recomanda pentru acele momente de leneveală, plăcere și deliciu. Pentru momentele de egoism.

Yves Rocher

Serul restructurant anti-rid și fermitate, cu extract de Ficoidă Glacială, de la Yves Rocher. Am înţeles cu greu ce este Ficoida Glacială și cum reactivează mecanismele celulare de luptă împotriva ridurilor. Nu sunt sigură că am înţeles corect. Important este că a mulţumit două persoane pretenţioase, dovedindu-se cadoul ideal pentru orice mamă, inclusiv pentru a mea. Pentru că toate mamele merită momente de răsfăţ.

  • Roberto CavalliRoberto Cavalli Nero Assoluto, un parfum cald, senzual și intens. Vanilie și orhidee, într-o variantă puternică, dar nu dură, senzuală, dar lipsită de vulgaritate, gurmandă, dar nu dulce. Pentru acele momente de păcat. Pentru greșeli admise și asumate. Pentru acea femme fatale care se ascunde în orice fată cuminte. Da, și pentru sex.

 

Madame Lucie

Dulciuri irezistibile, de împărţit cu o prietenă bună și, mai ales, similar dementă. Esenţial nu este deliciul zaharisit, deși recomand orice festin Madame Lucie, ci acela mental: conversaţia. Pentru a asigura buna ei desfășurare, este ideală o sticlă de șampanie. Pentru lipsă de inhibiţii, sinceritate și relaxare.

MiddlesexO carte preferată – de recitit. A mea este Middlesex, de Jeffrey Eugenides. Onestă, umană, discretă, totală. O cronică familială despre oricare dintre noi și despre nimic. De citit cu răbdare, dragoste și alcool. Pentru că Obiectul dorinţei se poate schimba, dar dorinţa va rămâne mereu vie. In cuvintele lui Steve Jobs: Stay hungry, stay foolish!

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *