Pentru toţi iubitorii de dulce, şi nu numai, Tefal lansează Campania națională Fabrica de clătite. Dacă îţi plac clătitele, trebuie să ai cea mai bună tigaie cu care să le realizezi şi niciuna nu se compară cu cea de la Tefal. La fel ca toate tigăile Tefal, şi cele pentru clătite dispun de indicatorul exclusiv de temperatură Thermo-Spot™. Şi le găsești atât cu înveliş interior antiaderent, cât şi cu înveliş interior ceramic. Tefal a dezvoltat noua gamă de tigăi din ceramică albă cu indicator de temperatură Thermo-Spot™, primul în lume pe înveliş ceramic. Asocierea dintre Thermo-Spot™ şi învelişul din ceremica de la TEFAL păstrează calităţile nutrienţilor pentru rezultate perfecte de gătit. În plus, pe lângă faptul că pari un maestru în bucătărie, poţi câştiga numeroase premii Tefal şi chiar un weekend pentru două persoane la Paris! Tot ce trebuie să faci este să cumperi 1 tigaie de clătite + 1 altă tigaie, cratiţă sau oală Tefal pe aceeaşi factură/bon fiscal în perioada 7 martie-12 aprilie 2015 şi să trimiţi un SMS la 1814 care să conţină cuvântul Tefal şi numărul bonului sau să te înscrii pe www.inspiratia.tefal.ro.

TEFAL

Superlativul în bucătărie se demonstrează şi prin reinventarea reţetelor. Tefal şi-a dorit să-ţi demonstreze cum o reţetă simplă, cum sunt clătitele, se poate transforma într-o adevărată delicatesă, dacă eşti puţin creativ şi ai tigaia potrivită. De aceea, lansează Turneul Clătitelor – un eveniment creat din dorinţa de a-ţi răsfăţa papilele gustative cu un desert simplu adus la nivel gourmet. Astfel, vei putea experimenta mai multe tipuri de reţete de clătite la bistrourile partenere Tefal din Bucureşti.

În cadrul turneului, Tefal va oferi celor care apreciază delicatesele dulci şi surse de inspiraţie pentru a crea diversitate în bucătărie. Turneul Clătitelor se va desfăşura în ultimele trei weekenduri din luna martie (14-15, 21-22, 28-29 martie), în următoarele restaurante participante:

  1. SIMBIO – https://www.facebook.com/SimbioCafe/timeline

Adresa: Str. Negustori nr.26

  1. LUDIC – https://www.facebook.com/LudicBar

Adresa: Str. Aaron Florian nr. 3A

  1. COFTALE – https://www.facebook.com/Coftale

Adresa: Str. Profesor Stefan Mihăileanu nr.42

  1. MODELIER – https://www.facebook.com/MODELiERBAR

Adresa: Str. Duzilor nr.12

  1. GRAM Bistro – https://www.facebook.com/grambistro

Adresa: Bld. Nicolae Titulescu nr.4-8

  1. ACUARELA BUFET – https://www.facebook.com/acuarelabufet

Adresa: Str. Gina Patrichi nr. 3

De peste 60 de ani Tefal isi susţine consumatorii şi le oferă produse ingenioase care încurajează gătitul sănătos şi echilibrat, cu rezultate garantate. De la articole de menaj până la aparate pentru gătit şi produse pentru îngrijirea ţesăturilor, Tefal oferă soluţii inovatoare care fac ca fiecare utilizare să devină o adevarată plăcere.

Pentru mai multe informatii, vizitaţi www.tefal.ro

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *