A treia lună calendaristică şi prima lună de primăvară, Martie este luna noilor începuturi şi a trezirii naturii la viaţă. Însă luna aceasta nu celebrăm doar sosirea primăverii, ci şi femeile speciale din viaţa noastră. Astfel, un cadou ales cu grijă poate transforma o simplă zi din calendar într-una cu totul deosebită pentru mama, iubita, soţia, sora sau chiar bunica ta.

Pentru că după perioada rece pielea are nevoie de mai multă îngrijire, PHYT’S vă propune să oferiţi doamnelor drage un cadou natural, care să însoțească buchetul de flori:

1

Crema de corp PHYT’SSIMA are un conţinut bogat în uleiuri benefice unei hidratări intense (argan, cânepă, rozmarin, lavandă) şi acţionează ca o barieră hrănitoare înlăturând senzaţia de uscare excesivă a pielii. Este recomandată în special persoanelor cu pielea uscată, mai ales la trecerea din anotimpul rece la temperaturi mai ridicate.

3

Laptele de corp cu iasomie PHYT’S hrăneşte şi hidratează intens pielea, având o textură uşoară, cu un miros plăcut de flori de iasomie. Conţine uleiuri esenţiale pentru o piele catifelată: lavandă, floarea-soarelui şi alună. Laptele se aplică pe întreg corpul de câte ori simţiţi senzaţia de piele uscată.

6

Uleiul relaxant pentru corp AROMA PHYT’S este ideal pentru menţinerea pielii sănătoase şi hidratate, iar conţinutul de eucalipt, lavandă, germeni de grâu şi vitamina E naturală are proprietăţi calmante şi anti-stres. Uleiul de lavandă este cunoscut pentru efectul terapeutic pe care îl are asupra corpului, inducându-ţi o stare de linişte.

5

Serul REVIDERM PHYT’S este astringent şi hrănitor, ajutând la fortificarea şi oxigenarea celulară. Conţinutul de clorofilă vegetală oxigenează, detoxifica şi revitalizează pielea. Vitamina E şi uleiul de salvie au un efect antioxidant, iar uleiul virgin de germeni de grâu ajuta la elasticitatea pielii. Această îngrijire de noapte restabilește strălucirea și previne primele semne de îmbătrânire datorită ingredientelor active hrănitoare.

2

Fluid contur antirid PHYT’S conferă fermitate și minimalizează apariţia liniilor fine și a ridurilor, înlăturând și cearcănele. Se aplică dimineaţa sau seara pe zona ochilor, a buzelor și a ridurilor de expresie. Are și efect hidratant datorită uleiurilor de alun, lemn de trandafir, germeni de grâu, potasiu, ylang-ylang, siliciu.

Zilele acestea puteţi profita de reduceri de până la 50% şi oferte speciale la o mulţime de produse bio de îngrijire Phyt’s, pe care le găsiţi aici: https://www.phytsromania.ro/ sau pe https://www.facebook.com/PhytsRomania.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *